Honda på vej med 30 nye elbiler

Honda vil inden 2030 have præsenteret hele 30 nye elbiler. De første elbiler samt ny teknologi vil blive fremvist på den kommende CES-messe.

Honda på vej med 30 nye elbiler

Honda går nu all-in på elbiler. Inden 2030 er det Hondas mål, at kunne tilbyde hele 30 nye elbiler.

Se også: Se priser, test og billeder af elbiler fra Honda

Honda snart klar med nye elbiler

Honda var tidligt ude med Honda-e, der kom på markedet tilbage i 2019. Det virker dog som om, at den japanske bilproducent herefter gik hele i stå i udviklingen af nye elbiler. Men nu skal der nye boller på suppen.

Honda skal nemlig være 100 procent elektrisk, og dertil en række kommende modeller, der skal tage over for deres nuværende modeller med forbrændingsmotor.

Faktisk har Honda som mål at lancere hele 30 nye elbilmodeller inden 2030.

På CES-messen, der afholdes Las Vegas i januar 2024, vil Honda løfte sløret for deres næste skridt mod en fremtid som ren elbilproducent.

Her vil Honda løfte sløret for en helt ny serie af elbiler. Ikke nok med det, vil Honda også fremvise nøgleteknologier, som viser hvor de er på vej hen.

Se også: Se kommende elbiler fra Honda og andre bilmærker

Honda teaser for deres nye elbiler.

Se også: Disse elbiler er bedst til prisen

Skal være helt elektrisk og CO2-neutral

Honda vil gerne vise verden, at de nu satser hele butikken på elbiler. Derfor har de blandt andet fået som mål, at de skal sprøjte mange nye elbiler ud. Der skal gerne sælges 2 millioner elbiler inden 2030.

Men der er mere, for det er Hondas plan kun at have elbiler i deres sortiment i 2024.

Dertil er der også kommet mere fokus på bæredygtig produktion hos Honda. Derfor vil de have en CO2-neutral produktion inden 2050.

Hvad vil Honda præsentere på CES i starten af januar? Ja, det ved vi altså ikke endnu, men vi dækker det selvfølglig her på siden. CES skydes i gang den 9. december.

Se også: De billigste elbiler på vejene i Danmark

Se også:
Billigste opladning af elbil med ladeboks
Bedste bilforsikring til elbil