Ny MG4 Electric lanceret: Mere udstyr, højere pris

Ny 2024-udgave af elbilen MG4 Electric lanceret med længere rækkevidde og mere udstyr. Se pris og specifikationer på ny MG4 Electric.

Ny MG4 Electric lanceret: Mere udstyr, højere pris

En af Danmarks billigste elbiler er lanceret i en ny 2024-udgave med forbedringer, opgraderinger og højere priser. Her er et kig på den nye MG4 Electric.

Se også: Se MG’s udvalg af elbiler i Danmark

Ny MG4 Electric får mere udstyr og længere rækkevidde

MG4 kommer nu i en ny og forbedret udgave. MG4 Electric er en elektrisk hatchback, bybil og med plads nok til at kunne være en mindre familiebil.

Den nye MG4 Electric er designmæssigt identisk, men med flere forbedringer under motorhjelmen.

MG4 Luxury har samme NMC-batteri på 64 kWh, men får på trods af det en lille forbedring i rækkevidden. Rækkevidden opjusteres fra 435 til 450 km.

Derudover får Luxury-varianten alkolås samt forbedring af bilens adaptiv fartpilot, der ser ud til at give en mere flydende og behagelig køreoplevelse.

Dog finder man den største opgradering i den billigste variant, Nordic Edition. MG Nordic Edition får mindre batteri, men samme rækkevidde. Dertil får den indbygget navigation, bakkamera, aktiv lukning af luftspjæld, alkolås, intelligent hastighedsassistent samt samme opdatering af den adaptive fartpilot.

Desværre er en varmepumpe ikke blandt opgraderingerne i den nye Nordic Edition, hvilket havde været oplagt.

2024-modeller af varianterne MG4 Extended Range og XPower kommer senere, oplyser producenten.

Se også: Specifikationer, priser og bedømmelse på MG4 Electric

Højere pris på MG4 Electric

MG4 var kommet under de magiske 200.000 kr., men stiger i pris i de nye varianter. Begge nye varianter får prisstigning på 10.000 kr.

Den nye pris på MG Nordic Edition er dermed 209.999 kr. og Luxury koster nu fra 254.999 kr.

Se også: Sammenlign alle elbiler i Danmark 

Alternativer til MG4 Electric

Med 78 ud af 100 point klarer MG4 Electric sig flot i test. Der er dog flere gode alternativer til den, som du også bør overveje. Heriblandt Renault Megane E-Tech Electric, BYD Dolphin, Volkswagen ID.3 og Cupra Born.

Se også: Test og anmeldelser af elbiler