Ingen prisstigning til Tesla Model 3

På grund af ny importtold skulle prisen på Tesla Model 3 være steget nu, men prisstigninger er udeblevet. Til gengæld fås den nu i farven Quicksilver.

Ingen prisstigning til Tesla Model 3

Det er kun få dage siden, at Tesla meldte om kommende prisstigninger til deres nyeste elbilmobil, Model 3 (Highland). Men prisstigninger er udeblevet, beskeden er fjernet og man kan stadig få en Model 3 til under 300.000 kr.

Se også: Sammenlign specifikationer og priser på elbiler

Hvad koster en Tesla Model 3 nu?

Tesla har tidligere meldt ud, at Model 3 vil stige i en pris fra den 1. juli. Det sker på grund af den nye ekstra importtold, der er indført på kinesiske producerede elbiler.

Tesla producerer Model 3 i Kina, hvor Model Y (til det europæiske marked) produceres i Tyskland. Med den ekstra importtold kan tolden komme helt op på 47,6%.

Dog har EU-kommisionen endnu ikke meldt ud, hvor hårdt Tesla skal rammes af de nye regler for import. Lige nu foregår der forhandlinger, da hverken tyske og amerikanske bilmærker samt Kina er enige i, at tolden er en god idé.

Det kunne derfor tyde på, at prisstigningerne lader vente på sig. Man kan derfor stadig få en Tesla Model 3 til 299.990 kr.

Se også: Priser og leasing af Tesla Model 3

Nu kan du få Tesla Model 3 i farven Quicksilver

Mens vi venter på de nye priser på Tesla Model 3 – og elbiler fra andre mærker – har Tesla introduceret en ny farve til Model 3.

Nu kan man nemlig få Model 3 i farven Quicksilver, som tidligere blev introduceret til Model Y. Tesla siger, at “Quicksilver er en dynamisk, flydende metaleffektfarve. Quicksilver er udviklet i vores avancerede lakeringsværksteder og er designet til at fremhæve de slanke linjer på Model 3 under alle himmelstrøg.
Fra lyse højdepunkter til mørke toner tilføjer denne flerlagslak en ny dimension, der subtilt ændrer sig med krumningen, når man går rundt om Model 3.”

Den nye farve koster 16.000 kr., og en basismodel vil dermed koste 315.990 kr.

Se også: Alle elbiler fra Tesla på vejene i Danmark

Alternativer til Tesla Model 3?

Tesla Model 3 er en god elbil, som du kan læse her i vores test, men der er bestemt også gode alternativer til den – også nogle der ikke er fra Kina og rammes derfor ikke af den nye importtold.

Alternativer til Tesla Model 3 er Hyundai Ioniq 6BYD SealXpeng P7Polestar 2 samt den lidt større Volkswagen ID.7.

Se også: Disse elbiler kommer i 2024, 2025 og 2026

Vi anbefaler:
De billigste elbiler i Danmark
Derfor skal du lease en elbil i stedet for at købe den
Guide til den bedste forsikring af elbiler