Ny Tesla på vej: Se det første officielle billede

Tesla er på vej med to nye elbil og viser nu det første billede af den ene model. Den nye Tesla kan komme meget tidligere end forventet.

Ny Tesla på vej: Se det første officielle billede

Til gårsdagens investormøde kom direktøren for Tesla, Elon Musk, med spændende nyt om deres kommende elbiler. Det første billede af den næste Tesla blev vist frem sammen med informationen om, at den allerede er gået i produktion. Det betyder, at den næste elbil fra Tesla kan være lige på trapperne.

Se også: Sammenlign elbiler i Danmark

Sådan ser den næste Tesla ud

Det har i noget tid været rygtet, at Tesla arbejdede på en ny elbil samt nye udgaver af både Model 3 og Model Y. Nu ved vi med sikkerhed, at den er på vej. Og den er meget tættere på en lancering end vi forventede.

Den nye model i Teslas elbilsortiment er endnu ikke officiel, men vi kan allerede nu få et indtryk af den. Elon Musk kunne nemlig ikke dy sig for, at vise det første billede af deres næste elbil i et møde for investorer.

Den næste elbil fra Tesla ser sådan ud.

Samtidig fortalte Hr. Musk, at den nye elbil allerede er gået i produktion. Og det betyder altså, at vi meget snart kan forvente at se den.

Ikke nok med det fortalte Hr. Musk også, at der rent faktisk var to nye elbilmodeller på vej. Den anden model kender vi intet til endnu.

Læs også: 10 grunde til ikke at købe en Tesla

En mindre og billigere Tesla Model 2?

Dette kunne meget vel være den mindre og billigere Tesla Model 2, der har været snakket om og rygtet ganske længe. Elon Musk har tidligere fortalt, at de forventede at lave en elbil til 25.000 dollars. Denne Tesla kunne ende med en dansk pris fra 212.000 kroner.

Med ny produktionsmetode til både elbiler og batterier vil det være muligt for Tesla at opnå lavere produktionsomkostninger samt producere bilerne hurtigere. Det skal i sidste ende gøre det muligt for Tesla, at tilbyde billigere elbiler.

Hvornår Tesla løfter hele sløret for den nye elbil vides ikke, men vi forventer ikke at der går længe.