Tesla gør klar til produktlancering den 3. april

Tesla vil præsentere et nyt produkt den 3. april, men ingen aner hvad det er. Er det et surfboard, en billig elbil eller hurtigere superchargere?

Tesla gør klar til produktlancering den 3. april

Det er ikke ofte, at Tesla lancerer nye produkter, men i dag sker det altså. Tesla har nemlig annonceret, at de vil afholde et event den 3. april, hvor et nyt produkt vil blive vist frem. Normalt er der rygter op til lanceringer som disse, men i denne omgang er ingen. Der bliver gættet på alt fra en billig Tesla til omkring 200.000 kroner til nye V4 Superchargere.

Se også: Sammenlign elbiler til familie

Hvad er det Tesla vil præsentere?

Lanceringen af de nye produkt kommer til at ske i Kina med overskriften “Cybervault”. Der er masser af rygter om kommende produkter fra Tesla, blandt andet en ny Model 3 og nye hurtigere Supercharger ladestandere.

Der er sluppet informationer ud omkring de nye V4 Supercharger, der er betydeligt hurtigere end de nuværende ladestandere. De forventes at have en effekt på 300-350 kW, hvilket vil kunne oplade en kompatibel elbil fra 10-80 procent på omkring 20 minutter.

Tager man et kig på invitationen, kunne der meget vel gemme sig en ladestander bag tæppet:

Cybervault leder dog tanker hen på Teslas Cybertruck, men om de har noget med hinanden at gøre vides ikke. Det bedste bud er derfor, at Kina bliver først med de nye ladestandere fra Tesla. Der er lige nu mere end 1.100 Superchargere i Kina.

Tesla har dog også tidligere teaset for, at de kunne være på vej med trådløs opladning til elbiler.

Tesla vil lave billigere elbiler

Tesla har allerede sat priserne gevaldigt ned på deres Model 3 og Model Y. Elon Musk, den administrerende direktør hos Tesla, har tidligere fortalt, at der kommer en elbil til omkring 212.000 kroner. Men man ved også, at der lige nu opgraderes produktionslinjer på fabrikker i Kina, der skal ende med en ny og billigere Model 3.

Se også: Nyheder om elbiler