Volkswagen klar med billigere leasingpris på ID. Buzz

VW er klar med nye leasingpriser på det populære elektriske folkevognsrugbrød. Se her hvad det koster at privatlease en Volkswagen ID. Buzz.

Volkswagen klar med billigere leasingpris på ID. Buzz

Der er stor interesse for Volkswagens nye elektriske folkevognsrugbrød – i hvert fald indtil man præsenteres for prisen. Med en pris fra 490.000 kroner fra er Volkswagen ID. Buzz ikke for alle og enhver. Men nu er VW klar med nye priser for privatleasing af ID. Buzz, der ser ganske fristende ud. Se herunder hvad det koster af lease en ID. Buzz.

Se også: Sammenlign elbilers sikkerhed

Privatleasing af VW ID. Buzz med hurtig levering

Har du ikke en halv million til en ID. Buzz, kan det måske friste at lease den. Generelt har vi det med at anbefale leasing af elbiler, da det på flere måder giver rigtig god mening. Volkswagen ramt en pris på privatleasing, der lyder ganske interessant.

Nu kan man nemlig lease basismodellen, ID. Buzz Life, fra 4.999 kroner per måned. Hertil kommer en førstegangsydelse på 14.995 kroner.

ID. Buzz Life kommer med udstyr som adaptiv fartpilot, intelligent Park Assist, opvarmet frontrude, infotainmentsystem med navigation og 10” touchskærm og 19” alufælge

Man kan også lease ID. Buzz Style, der har samme rækkevidde og mere udstyr, fra 5.999 kroner per måned.

Style kommer med mere udstyr, såsom 20 tommer letmetalfælge, 360 grader kamera og Matrix-LED-forlygter, El-justerbare forsæder, infotainmentsystem med 12” touchskærm og el-betjente skydedøre i hver side.

Se specifikationer og leasingpriser på Volkswagen ID. Buzz

Volkswagen oplyser, at der er korte leveringstider afhængigt af ønskerne til bilens specifikationer, og der vil også være ID. Buzz til omgående levering så længe lager haves.

Volkswagen ID.Buzz fra siden

Kort om Volkswagen ID. Buzz

ID. Buzz er en moderne udgave af det klassiske folksvognsrugbrød. Den er en ren elbil, der med et 77 kWh byder på en rækkevidde op til 419 kilometer.

ID. Buzz er en minibus, der i første omgang kan udstyres med fem siddepladser. Senere kommer varianter med flere siddepladser. Det betyder dog, at der er ekstrem god bagageplads i ID. Buzz, der har mere end 1.100 liter. Lægger man bagsæderne ned er der 2.123 liter.

Der er altså god plads til familien i ID. Buzz, der samtidig har fået topkarakter i sikkerhedstest.

Bagsædet (40/60 split) kan længdeforskydes med op til 15 cm, så bagsædepassagererne enten har ekstra god benplads, eller bagagerummet udvides ved at skubbe sædet frem.

Den elektriske motor i ID. Buzz yder 204 hestekræfter. Den maksimale ladeeffekt er på 170 kW DC, hvor batteriet kan lade fra 10 til 80 % strøm på 30 minutter.

Her på mobilsiden.dk har vi snart vores test klar af Volkswagen ID. Buzz.

Se også: Test af elbiler