Video: Test af XPENG P7 – Bedre end en Tesla Model 3?

Med P7 som deres første elbil i Danmark, ser fremtiden lovende ud for XPENG. Se hvad der er godt ved XPENG P7 og hvad der kunne være bedre.

XPENG er et nyt elbilmærke i Danmark, og deres P7 er den første model, der vil blive solgt herhjemme. XPENG P7 imponerer på mange områder, mens der på andre er plads til forbedring. Når bilen bliver solgt i Danmark i starten af 2023 vil flere af disse ting dog kunne fjernes fra minus-listen – og det gør den til en ganske interessant elbil.

Læs stor test af XPENG P7 her

Kort om XPENG P7

Det er svært ikke at sammenligne XPENGs P7 med en Tesla Model 3. Begge er elektriske sedaner med et sportsligt design, en sammenlignelig størrelse, udstyr og pris. Det helt store spørgsmål er dog, hvilken der er det bedste køb? Det kan faktisk være svært at svare på, for når XPENG P7 kommer til Danmark i starten af 2023, vil det være med flere gode forbedringer, der ser ud til at gøre den langt mere konkurrencedygtig.

Men hvad er XPENG P7 for en sag? Her er der tale om en fuldelektrisk sporty sedan, der imponerer med en rummelig kabine i høj kvalitet og god plads på de fem siddepladser. Bagagerummet er på 440 liter og der er også et stort frunk på cirka 80 liter.

P7 er en utrolig velkørende bil, der kan købes i en Performance-variant med 316 kW (430 hk) og 655 Nm. Det betyder, at XPENG P7 har en acceleration fra 0-100 km/t på kun 4,5 sekunder.

Rækkevidden på en P7 er op til 550 kilometer og den lader med op til 90 kW.

XPENG P7 er en højteknologisk bil. Den er udstyret med firmaets eget operativsystem og brugerflade, der inkluderer appbutik, intelligent cockpit, stemmestyring og avanceret fartpilot.

Prisen for XPENG P7 starter ved 420.000 kroner.

Vi har testet XPENG P7

Den variant af XPENG P7 vi har haft til test, er den hurtigste Performance-variant. Den kommer med et 80 kWh batteri, der giver op til 500 km WLTP.

Vi har testet XPENG P7 efter vores ti kvalitetsparametre og givet den en samlet bedømmelse. Læs mere om hvordan vi tester elbiler her.

Hvad er godt ved XPENG P7 og hvad kunne være bedre? Se videoen herover og se vores samlede bedømmelse af den.

Se også: Test af elbiler