De første Android 12-opdateringsplaner er ude

Som en af de første producenter løfter ASUS sløret for deres planer for opdatering af ROG- og Zenfone-telefoner til Android 12. Se hvornår de opdateres.

De første Android 12-opdateringsplaner er ude

Android 12 er gjort officiel af Google, men ikke mange Android-producenter har fremvist deres planer for opdateringer til den nye version af styresystemet. ASUS er dog på banen nu med et overblik over deres telefoner, hvor de viser hvornår ROG- og Zenfone-smartphones vil blive opdateret til Android 12.

Se også: De bedste telefoner fra ASUS

Hvornår kommer Android 12 til ASUS-telefoner?

Kun Vivo har vist hvornår deres smartphones forventes opdateret til Android 12 og nu er ASUS nummer to på listen. ASUS har afsløret opdateringsplanerne for Zenfone 7, Zenfone 8, Zenfone 8 Flip, ROG Phone 3, ROG Phone 5 og ROG Phone 5s.

Den første ASUS til at få Android 12 bliver Zenfone 8-serien. Zenfone 8 og Zenfone 8 Flip vil få Android 12 i løbet af december. Herefter følger ROG Phone 5, 5S og ROG Phone 3, som vil få Android 12 i første kvartal af 2022. Til sidst har vi Zenfone 7, som får Android 12 i første halvdel af 2022.

I en pressemeddelelse, der blev sendt ud til medier, sagde ASUS, at deres Android 12-opdatering “arver de store funktionelle ændringer, der blev introduceret i den officielle version af Android 12”, samtidig med at den også inkluderer ASUS’ batteri og ydelsesstyringsfunktioner. Derudover kommer den stabile Android 12-version til Zenfone-serien med ZenUI-specifikke funktioner, der giver “lettere navigation, strømlinet kontrolpanel, øget synlighed for bedre kontrol og flere tilpasningsmuligheder.”

Intet nyt fra Samsung og OnePlus

Mange går og venter på nyt omkring opdateringer til Android 12, men der er ikke meget information af finde endnu. Flere producenter er godt i gang med deres betatest af Android 12, men der er ingen officielle planer for udrulningen endnu.

Hverken Samsung, OnePlus, Xiaomi har været på banen med opdateringsplaner, men de fleste forventes at have deres første Android 12-opdateringer ude i december.

Se også: De bedste ASUS-telefoner til prisen

 

Mere til stoffet

Redaktionen følger op med den seneste udvikling i sagen. Daniel Søgaard Hald holdt fast i sin interesse i tematikken. 22/10/2021 fulgte redaktionen op med fortællingen Hvorfor får Android-telefoner ikke opdateringer som iPhones? – Historien kan læses her. Absolut seneste nyt om temaet finder du her.