Sådan ser Google TV ud på den nye Chromecast

I aften vil Google lancere en helt ny Chromecast med Google TV. Uheldigvis for Google er salget tyvstartet og det betyder, at vi nu kan få et indtryk af brugerfladen i Google TV.

Sådan ser Google TV ud på den nye Chromecast

Google afholder i aften deres event “Launch Night In”, hvor der forventes flere spændende nye produkter, heriblandt en Nest Audio-højtaler, Pixel 5 5G og en Chromecast. Desværre for Google, så har en amerikansk byggemarkedskæde tyvstartet salget og det betyder, at vi allerede nu har kunnet afsløre prisen på Chromecast med Google TV. Nu er turen kommet til brugerfladen i denne, som byder på det såkaldte Google TV – se med herunder.

Google TV indbygget i Chromecast

Har du læst med i vores andre nyheder omkring Chromecast med Google TV, så kender du allererede ret meget til den. Har du ikke, så kan du fortælle, at den er en helt del anderledes end nuværende Chromecasts. I stedet for at caste til TV’et, så kommer den nye med indbygget Google TV, som kan styres med den medfølgende fjernbetjening. Så Chromecasten bliver lige pludselig meget mere som Apple TV og Nvidia Shield. Her vil der være både 4K-opløsning, Dolby Atmos og diverse streamingtjenester ombord.

En ret ukompliceret dongle med HDMI-stik, som de fleste uden besvær kan gå i gang med – tyder det på.

Men hvad er det der Google TV for noget? Først og fremmest så er kernen i Google TV Android TV, men med et nyt design. Ideen med Google TV er at samle indholdet fra dine forskellige streamingtjenester, som bliver vist på hovedskærmen af brugerfladen. Du behøver altså ikke gå ind i den enkelte tjeneste for at se indholdet.

Læs også: Sådan ser Chromecast med Android TV og fjernbetjening ud

Her kan du få et bedre indtryk af Chromecast med Google TV og brugerfladen:

Samme apps som på Android TV

Google TV kommer med samme udvalg af apps som Android TV. Man vælger hvilke tjenester man har, som derefter bliver vist på forsiden af Google TV. Man kan også få indhold fra streamingtjenester man ikke abonnerer på, men så kommer de med en lille hængelås-ikon.

Derudover kan man selvfølgelig søge efter indhold og indholdet er også opdelt i film, serier og apps. Hertil kommer Chromecast med Google TV med Google Assistent, som kan aktiveres på fjernbetjeningen.

Den nye Chromecast med Google TV lanceres i aften. Vi følger med i præsentationen og deler nyhederne med jer.

Læs også: Smart-højttaler fra Google Nest lanceres i næste uge