Saml familiens mobilabonnementer og spar penge

Ved at samle husstandens og familiens mobilabonnementer hos samme teleselskab, så kan der være penge at spare. Se hvad de danske teleselskabet tilbyder af samlerabat.

Det er svært at undvære et mobilabonnement og ofte skal flere medlemmer af familien udstyres med et. De fleste af os køber sikkert et mobilabonnement her og der og pludselig har man mistet overblikket. Teleselskaberne i Danmark tilbyder forskellige former for samlerabat og det er netop det Sparetips handler om i denne uge. Se her hvordan du kan spare penge på familiens mobilabonnementer.

Samler man flere abonnementer hos teleselskaberne, så kvitterer de med billigere priser. Vi har gravet hos selskaber og fundet samlerabatter hos Yousee, Telia, Telenor, Teleselskabet 3 og Oister. De har hver deres måde at tilbyde samlerabat på – herunder får du et overblik.

  • Samlerabat hos Yousee: Hos Yousee betaler man fuld pris for ét mobilabonnement og 149 kroner for yderligere abonnementer – op til fire. Det betyder at man fx kan få halv pris på deres abonnement med fri data og tale til 299 kroner. Det er altså muligt at spare op til 150 kroner per abonnement. En familie på fire kan spare op til 5.400 kroner om året. Se aktuelle tilbud fra Yousee.
  • Samlerabat hos Telia: Telia tilbyder samlerabat til deres to One-abonnementer. Det billigste One-mobilabonnement indeholder fri tale og fri data og koster 249 kroner. Herefter kan man oprette yderligere fem abonnementer til 119 kroner stykket, som hver især også får fri data. Det betyder i en familie med fire, at alle kan få fri tale og fri data for 152 kroner om måneden eller 4.600 kroner om året. Se aktuelle tilbud fra Telia.
  • Samlerabat hos Telenor: Hos Telenor får man 10 procent rabat ved to abonnementer, tre abonnementer giver 15 procent rabat og fire eller flere giver hele 20 procent rabat på samtlige af dine Trin-abonnementer. Har man for eksempel fire abonnementer med 15 timers tale og 15 GB data, så går prisen per måned fra 139 kroner til 111 kroner. En familie på fire sparer her næsten 1.300 kroner om året. Se aktuelle tilbud fra Telenor.
  • Samlerabat hos Teleselskabet 3: Hos teleselskabet 3 opretter man et hovedabonnement, som hele familien kan tappe data fra. Det kan fx være et abonnement med 100 GB data til 240 kroner, som kan suppleres med abonnementer med fri tale til 100 kroner. Se aktuelle tilbud fra 3.
  • Samlerabat hos Oister: Har man mindst tre abonnement registreret på et CPR-nummer, så giver Oister en kontant rabat. Har man tre abonnementer sparer man 10 kroner per måned, har man fire abonnementer sparer man 20 kroner per måned osv. Dette fortsætter op til 10 abonnementer, hvor der spares 80 kroner per måned. Se aktuelle tilbud hos Oister.

De billigste abonnementer hos lavprisselskaberne

Det simple er at samle alle abonnementer hos samme selskab for et bedre overblik. Men har du rimeligt styr på det, så kan du også vælge at shoppe rundt blandt lavprisselskaberne og vælge de bedst passende og billigste mobilabonnementer. Dette kan sagtens være den billigste løsning for mange. Herunder er et overblik over nogle af de bedste og billigste lavprisselskaber, der tilbyder mobilabonnementer til forskellige behov.

#1 dukaTale
5 timers tale + 5 GB + fri SMS/MMS
Indeholder 5 timers tale, fri SMS/MMS og 5 GB data – 5 GB data kan bruges i EU
Pris: 59 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos dukaTale

#2 Greentel
2 timers tale + 15 GB + fri SMS/MMS
Indeholder 2 timers tale, fri SMS/MMS og 15 GB data – 5 GB data kan bruges i EU
Pris: 79 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Greentel

#3 Oister
10 timers tale + 10 GB + fri SMS/MMS
Indeholder 10 timers tale, fri SMS/MMS og 10 GB data – 5 GB data kan bruges i EU
Pris: 79 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Oister

#4 Hallo.dk
10 timers tale + 30 GB + fri SMS/MMS
Indeholder 10 timers tale, fri SMS/MMS og 30 GB data – 8 GB af den samlede data kan bruges i EU
Pris: 98 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Hallo.dk

#5 Velkommen
Fri tale + 50 GB + fri SMS/MMS
Indeholder fri tale, fri SMS/MMS og 50 GB data – 13 GB af den samlede data kan bruges i EU
Pris: 99 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Velkommen

#6 Oister
Fri tale + fri data + fri SMS/MMS
Indeholder fri timers tale, fri SMS/MMS og fri data – 8 GB af den samlede data kan bruges i EU
Pris: 159 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Oister

#7 CBB Mobil
Fri tale og + fri data + fri SMS/MMS
Indeholder fri tale, fri SMS/MMS og fri data – 11 GB af den samlede data kan bruges i EU
Pris: 179 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil

Mere om fortællingen

Næste vinkel om emnet er også publiceret. Daniel Søgaard Hald holdt fast i sin interesse i tematikken. 20/5/2020 fulgte vi op med artiklen; Mobilt bredbånd: Er 1000 GB data nok til hele familien? – Den næste artikel om emnet finder du her. Redaktionen har fortsat interesse for emnet. Læs seneste nyt om Familie..