Se Simon Talbot i verdens første interaktive standup-show på Twitch

Komiker Simon Talbot afholder sammen med OnePlus verdens første interaktive standup show på streamingplatformen Twitch.

Se Simon Talbot i verdens første interaktive standup-show på Twitch

Simon Talbot er nu klar med verdens første interaktive standup-show, som afholdes på streaming-platformen Twitch søndag den 31. maj kl. 20.00. Showet præsenteres i samarbejde med OnePlus, som Simon er ny brand ambassadør for.

Det interaktive standupshow har fået titlen The Surrogate Comedy Show #PoweredByOnePlus, og er det første af sin slags. Som noget helt nyt giver Simon Talbot danskerne mulighed for at komme med inputs til indholdet, og være med til at skabe verdens sjoveste standupshow – sammen hver for sig.

“OnePlus kom til mig med ideen om at lave et interaktivt, online standupshow, og jeg synes med det samme, at det var en super god ide. Når jeg ikke længere kan komme ud til publikum, er det oplagt at invitere publikum hjem i stuen”, siger Simon Talbot.

Se også: Priser på OnePlus-telefoner

Seerne kan indsende egne jokes

Det interaktive show er Simon Talbots første store projekt som ny brand ambassadør for OnePlus, og han er særligt begejstret for, hvordan OnePlus lytter til deres community. Det er nemlig noget, han kender fra sin egen verden som komiker.

”OnePlus formår virkelig at lytte til feedback fra deres community. Og det er en tilgang, som jeg også bruger, når jeg skriver mit materiale. Nogle gange synes jeg, at jeg er et geni, og så tester jeg materialet på et publikum og får ærlig feedback. Jeg græder lidt, tørrer tomaterne og øllet af mit fjæs, men så kommer jeg tilbage – stærkere og sjovere end før,” siger Simon Talbot.

Seerne kan i løbet af maj følge Simons livestream på Twitch, hvor man kan bidrage med sine egne jokes.

”Normalt tester jeg mit materiale af foran et rigtigt publikum til en ’Open Mic’ session. Det vil vi nu overføre til livestream-formatet, hvor seerne kan bruge chatten og kommentere, reagere og indsende deres egne jokes og på den måde være med til at skrive showet. Så det er en slags show for publikum af publikum”.

Der er samtidig mulighed for at vinde fede præmier for de bedste jokes, heriblandt den nye OnePlus 8, Bullets Wireless Z bluetooth høretelefoner og billetter til Simon Talbots næste one-man-show, “Danish Invasion”.

Læs også: Test: OnePlus 8 – Topydelse til billigere penge

Sendes den 31. maj klokken 20:00 på Twitch

The Surrogate Comedy Show afholdes den 31. maj kl. 20.00 på Twitch.tv. Første livestream, hvor man kan bidrage med sine egne jokes, er søndag den 10. maj kl. 13.00 på Twitch. Derefter bliver der livestreamet løbende i maj.

Læs også: OnePlus tilføjer flere af brugernes ønskede funktioner

 

 

Videre om emnet

Temaet er stadig relevant. Daniel Søgaard Hald fastholdt sit fokus på emnet. 6/5/2020 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med en artikel med tematikken Køb sidste års topmodeller og spar penge – Her er de bedsteKlik her for den efterfølgende artikel.. Og sidste punktum er endnu ikke sat. Klik her for at se de sidste nyheder..