Disse Sonos-højtalere understøtter DTS Digital Surround

Sonos har endelig tilføjet DTS Digital Surround til deres trådløse højtalere. Se her hvilke Sonos-højtalere, der understøtter DTS Digital Surround.

Disse Sonos-højtalere understøtter DTS Digital Surround

Sonos er klar med en større opdatering i deres S2-app, som giver nye funktioner og herunder en understøttelse af DTS digital lyd. Se heri hvilke højtalere fra Sonos, der fremover understøtter DTS Digital Surround.

Netop DTS Digital Surround har været ønsket af Sonos-brugere i meget lang tid, hvorfor dette for rigtig mange er en god nyhed. Der er derudover andre spændende nyheder til Sonos-systemet, som vi kort gennemgår sidst i artiklen. Nedenfor kan du se de højtalere fra Sonos, der kan udnytte DTS Digital Surround-signalet.

Se også: Test af højtalere

Sonos-højtalere med DTS Digital Surround

Disse højtalere fra Sonos har DTS Digital Surround-understøttelse:

  • Sonos Arc
  • Sonos Beam Gen 2
  • Sonos Playbar
  • Sonos Playbase
  • Sonos Amp

Brugeren vil se et ikon på Afspiller-skærmen i Sonos app’en når der streames indhold med DTS Digital Surround.

Se også: Find billige priser på gadgets

Andre nye funktioner i Sonos S2-app

Udover understøttelsen af DTS-lyd vil alle brugere, der streamer musik via S2-appen, nu kunne justere lydindstillingerne, herunder diskant, bas og Loudness, via skærmen “Afspiller” ved at trykke på lydstyrke-skyderlinjen og derefter på indstillingsknappen i højre side. I øjeblikket er denne opdatering kun tilgængelig på iOS, men Sonos siger, at Android-understøttelse vil være tilgængelig i de kommende måneder.

Der er også en ny batterispareindstilling til de bærbare Roam og Move, som, når den er aktiveret, automatisk slukker de trådløse højttalere efter 30 minutters inaktivitet, for at hjælpe med at spare på batteriet.

Læs også: Test af Sonos Roam

Ovenstående nye funktioner bliver rullet ud i dag, men Sonos har også fortalt, at understøttelse af Amazon Music Ultra HD og Dolby Atmos Music snart vil være på vej.

Hvis du vil kontrollere, at du har den mest opdaterede version af appen, kan du gå til Indstillinger > System > Systemopdateringer > Tjek for opdateringer.

Læs også: Sonos kommer snart med egen digital assistent