Garmin Venu 2 Plus kan blive konkurrent til Galaxy Watch 4

Garmin Venu 2 Plus lader til at være på vej, lyder rygte - den kan blive interessant konkurrent til andre mainstream-smartwatches. Men prisen skal ned.

Garmin Venu 2 Plus kan blive konkurrent til Galaxy Watch 4

I april annoncerede Garmin Venu 2, et smartwatch med fitnessfokus, AMOLED-skærm og indbygget GPS. Ifølge Dave Zatz fra Zatz Not Funny kan en ”Plus”-version af Venu 2 snart blive præsenteret og den beskrives som en konkurrent til Galaxy Watch 4.

Garmin Venu 2 Plus kan blive smartere

Der er endnu ingen information om, hvilke opgraderinger Venu 2 kan byde på, men Zatz hævder, at det får yderligere en fysisk knap til mikrofonfunktioner. Takket være en indbygget mikrofon kan Venu 2 Plus-brugere besvare opkald, præcis som det er tilfældet med Garmin Vivoactive 4.

Det er dog uvist, om uret får understøttelse af indbygget digital assistent. Manglen på netop digital assistent er et af de største minusser ved Garmin Venu 2.

Se også: Priser på de bedste smartwatch

Håber på bedre pris

Vi håber også, at Garmin vælger mere konkurrencedygtige priser for Venu 2 Plus, end det var tilfældet med den originale model. Men med tanke på, at Plus-modellen kommer til at ligge i et højere segment end Venu 2, kan den rimeligvis komme til at koste mere end 3.000 kroner.

Trods en lang række brugbare funktioner og fantastisk batteritid er det svært at se Venu 2 som value for money. Især ikke, hvis man sammenligner med andre rigtigt gode Android-smartwatches som Galaxy Watch 4.

Garmin er det foretrukne mærke til fitness wearables for mange seriøse atleter og med Venu-serien var de i stand til at trække de uengagerede væk fra Apple, Samsung og Fitbit. Ulempen for mange har været den høje pris, som burde have været 1.000-1.500 kroner billigere. Det ville gøre den til et virkelig overbevisende alternativ til Fitbits nyeste smartwatches og selv det billigere Apple Watch SE.

Se også: Nyheder om smartwatch

Opfølgning af sagen

Siden redaktionen kørte denne fortælling er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade sagen ligge. 10/9/2021 gik vi videre med en historie med fokus på Skift mobilabonnent ofte og spar penge? – Den kan læses her. Du kan læse absolut seneste nyt her.