NIO lancerer voldsomt hurtig powerbank til hjemmets produkter

Den kinesiske elbilproducent NIO introducerer POWER UP 170W Powerbank, der lynende hurtigt kan oplade to bærbare computere og én mobil samtidig.

NIO lancerer voldsomt hurtig powerbank til hjemmets produkter

Den kinesiske elbilproducent Nio har lanceret en ny og powerbank med en voldsomt høj ladeeffekt, POWER UP 170W, i Kina. Powerbanken, der er en del af Nios livsstilssortiment, kan oplade to bærbare computere og en smartphone på samme tid. Du kan bruge enheden til at oplade din bærbare computer, tablet og smartphone, når du er på farten.

Se også: NIO har en telefon – nu vil Polestar og Hongqi også lave smartphones

Oplad tre enheder på samme tid

POWER UP-powerbanken har en kapacitet på 24.000 mAh og tre porte – to USB-C-indgange og -udgange og en USB-A-indgang. Med en samlet effekt på 170 watt kan du oplade en bærbar computer som MacBook Pro 16 via USB-C med 140 watt, mens du oplader en anden enhed, f.eks. en tablet, med op til 30 watt via USB-A.

Powerbanken er en del af en ny serie af gadgetprodukter fra NIO.

Når begge USB-C-porte bruges, er effekten 100 W og 65 watt. Hvis du oplader tre enheder på samme tid, giver begge USB-C-porte 65 watt, mens USB-A giver 18 watt. Powerbanken understøtter opladningsprotokoller som PPS, QC, Huawei SCP og FCP.

Nio POWER UP 170W-powerbanken er nu tilgængelig i Kina og koster 799 yuan, hvilket svarer til knap 750 kroner. Der er ingen oplysninger om en eventuel international lancering.

Se også: Top 5 – De bedste powerbanks til prisen

Livsstilssetup

Nios powerbank er ikke det eneste produkt, der falder uden for deres kerneområde, som er elbiler. De har også lavet en NIO Phone, som har flagskibsspecifikationer – og den næste NIO Phone 2 er også på vej.

Det peger i retning af, at Nio gerne vil kunne levere et helt livsstilssetup, så de kan levere en masse elektriske forbrugerprodukter til deres brugere. Polestar og Hongqi vil gerne gå samme vej, så det kan være vi kommer til at se lignende udvikling med europæiske bilmærker.

Samtidig ser vi også flere techproducenter gå ind på markedet for elbiler. Xiaomi har stor succes i hjemlandet med SUV’en SU7, som laves i samarbejde med Beijing Automotive Group (BAIC), mens Apple også i mange år arbejdede intenst på en selvkørende bil. Dette projekt droppede Apple dog sidste år.

Se også: Se alle elbiler fra Nio