Samsung Galaxy Watch 4 får alligevel ikke Google Assistent

Samsungs Galaxy Watch 4 med Googles nyeste software, og dermed adgang til deress mange tjenester, får alligevel ikke Google Assistent indbygget.

Samsung Galaxy Watch 4 får alligevel ikke Google Assistent

Sidste år var Samsungs smartwatch med Googles nyeste WearOS 3.0-software et af de mest ventede gadgetprodukter i verden. Det var et skifte fra Samsungs egen Tizen-software til Googles, hvor den største fordel var direkte adgang til Googles mange populære tjenester, herunder deres digitale assistent. Google Assistent var dog ikke klar til Galaxy Watch 4 fra lanceringen, og nu kunne det altså tyde på, at den aldrig vil finde vej til Samsungs første WearOS-smartwatch.

Læs også: Google Wear OS 3 kommer snart til andre smartwatch

Ingen Google Assistent på vej?

Galaxy Watch 4-serien er det første smartwatch fra Samsung, der anvender Googles WearOS-platform. På Galaxy Watch 4 er det nyeste WearOS 3.0, der endnu ikke er at finde på andre smartwatches på markedet, hvilket giver Samsung en stor fordel. Google har nemlig lagt masser af kræfter i denne software, som inkludere mange optimeringer, batteriforbedringer og tjenester.

Galaxy Watch 4 har nemlig masser af tjenester fra Google samt appbutikken Play Butik. Man skulle dermed også tro, at Google Assistent var at finde herpå, men siden lanceringen af Watch 4 har Samsung og Google været meget stille omkring denne funktionalitet. Og nu har The Verge fået hul igennem til Google, der siger således:

“Jeg kan bekræfte, at Assistant ikke er på vej ud til Galaxy Watch 4, og vi har ikke nogen opdatering af tidsplanen,” siger Ivy Hunt, der er talsmand for Google, til The Verge i en e-mail.

Om det betyder at Google Assistent kommer eller ikke kommer til Watch 4 er ikke til at vide, men du skal nok væbne dig med tålmodighed.

Stadig et godt smartwatch

Det betyder dog ikke, at Samsung Galaxy Watch 4 er et smartwatch du skal undgå at købe. Tværtimod er Watch 4 et af de bedste smartwatches til Android-telefoner på markedet lige nu.

Det er et flot ur, godt bygget, holdbart, har fornuftig ydeevne og en god software, der giver adgang til en hel del apps. Hertil er der masser af trænings- og sundhedsfunktioner.

Og faktisk er Watch 4-serien netop faldet i pris og det store Samsung Galaxy Watch 4 44 millimeter er nu helt nede i 1.174 kroner.

Læs også: Test af Samsung Galaxy Watch 4