Samsungs nye Galaxy Watch 4 virker ikke med iPhones

Samsungs helt nye Galaxy Watch 4 smartwatches dropper support for iPhones og vil fremover kun virke med Android-telefoner.

Samsungs nye Galaxy Watch 4 virker ikke med iPhones

Hvor tidligere Galaxy Watches med Tizen har understøttet iPhones, så kan de nye Galaxy Watch 4 med Wear OS udelukkende bruges med Android-telefoner.

I går eftermiddags afviklede Samsung deres store Unpacked-event, hvor sløret blev løftet for nye foldbare telefoner, in-ear hovedtelefoner og nye smartwatches. Selvom de nye telefoner ofte er hovedattraktionen i denne slags events, så var det de nye smartwatces, der løb med mest af opmærksomheden. Det er der mange grunde til, hvor den største er skiftet fra Samsungs egen Tizen-software i tidligere Galaxy Watches til Googles Wear OS 3 i nyeste Galaxy Watch 4-modeller.

Læs også: Samsung Galaxy Watch 4 – specifikationer og pris

Galaxy Watch 4 virker kun med Android-telefoner

Og selvom det er enormt spændende med skiftet fra Tizen til Wear OS, så kommer det tydeligvis også med en række ulemper. Først og fremmest så loves der nu kun en batteritid på op til 40 timer og derudover, så virker Samsungs smartwatches ikke længere med iPhones. Der er nok ikke mange, der bruger et Galaxy Watch med en iPhone, men muligheden var der, hvis man skiftede telefon. Og var man som iPhone-bruger alligevel fristet af Galaxy Watch 4, så kan man godt glemme alt om den ide.

Læs også: Spar 1.500 kroner på Samsung Galaxy Watch Active

Nu med Samsung One UI Watch

Samsung Galaxy Watch 4 er det første smartwatch fra producenten med den nye One UI Watch-brugerflade. En software med Googles Wear OS med Samsungs egen brugerflade ovenpå. Og det betyder altså en god kombination af Samsungs evner til at skabe en wearable platform og Googles Wear OS, som giver adgang til en masse apps og tjenester.

Se også: Sammenlign priser på smartwatches

Sagen efterfølgende

Der er sket en del siden vi bragte artiklen. Lasse Olsen fulgte op på sagen. d. 11/8/2021 fulgte vi historien op med artiklen; Samsung Galaxy Watch 4 – specifikationer og pris – Forstættelsen i sagen kan læses her. Absolut seneste nyt om temaet finder du her.