Bose QuietComfort 45 får bedre lyd og batteritid

Bose QuietComfort 45 kan snart blive lanceret og blandt nyhederne er forbedret lyd og batteritid. Se her, hvad vi har i vente.

Bose QuietComfort 45 får bedre lyd og batteritid

I juli dukkede der FCC-dokumenter op, der gav grund til at tro, at Bose QuietComfort 35 II ville få en efterfølger. Nu er der kommet yderligere information om en mulig Bose QuietComfort 45-model.

Bose QuietComfort 45 “bekræftet” i nyt læk

FCC-dokumenterne fra juli måned afslørede ikke meget. Billederne viste et design, der mindede meget om tidligere med samme form, logo og L og R på siderne af hørebøfferne. Den eneste tydeligere forandring bestod i et USB-C stik i stedet for det microUSB-stik, QC35 har. Men billeder siger ikke meget om lydkvalitet og andre funktioner.

Tyske WinFuture, der også var dem, der først fandt FCC-dokumenterne, har nu flere oplysninger til os, blandt andet lækkede billeder og detaljer.

For det første bekræfter WinFuture, at QC45 ganske rigtigt byder på USB-C stik, men de kan også afsløre, at høretelefonerne kommer til at have samme fysiske knapper og foldemekanisme som QC35 II, hvor det sidstnævnte manglede i Noise Cancelling Headphones 700 fra 2019.

Se også: Priser på headphones

Forbedret lyd og batteritid

QC45 skal også være lavet i samme syntetiske letvægtslæder og glasfyldte nylon-materialer og benytte samme TriPort akustiske arkitektur, som vi kender fra QC35 II. Det gør det muligt for Bose at øge det akustiske rum i hørebøfferne, så lyden bliver bedre.

Ifølge WinFutures oplysninger har høretelefonerne stadig 3,5 mm stik, og QC45 har også kabel. De understøtter Bluetooth 5.1 samt mulighed for at parre op til to enheder samtidig. Derudover får man også Aware Mode og understøttelse af Bose Active EQ.

Batteritiden skal efter sigende være 24 timer, fire timer bedre end QC35 II og NC 700’s 20 timer, trods sit mindre batteri på 460 mAh. Man kan lade dem via lynopladning, hvor man får 2,5 timers batteritid på 15 minutters opladning.

Se også: Nyheder om høretelefoner