LG G Flex: Første indtryk (mobiltest)

Den fleksible monstertelefon med den selvhelende bagside, lander snart i butikkerne. Her er vores første indtryk.

LG G Flex: Første indtryk (mobiltest)

LG G Flex er opfølgeren til LG G2, selvom de på mange måder slet ikke er i samme kategori. LG G Flex er nemlig både en del større og har med kurven, sin bøjelighed, det selvhelende bagcover og OLED-skærmen en del plusser – men koster derfor også 2000 kroner mere, end LG G2 gjorde ved lanceringen for under et halvt år siden.

Læs også: LG G Flex anmeldelse – En mobil til entusiasten

Det giver derfor mening at sammenligne de to – hvor LG G2 sætter barren. For hvis man som forbruger skal lægge 2000 kroner mere for et produkt, skal der også være noget værdi at hente for pengene.

lg g2 vs g flex
LG G2 vs. LG G Flex

En ordentlig krabat

Man kommer ikke udenom, at LG G Flex er en stor kleppert. Skærmen har fra LG G2 til LG G Flex haft vokseværk, og er vokset fra 5,2” til fulde 6”, og er dermed rykket op i phablet-kategorien.

Det giver en helt anden fornemmelse. Samtidig skal det siges, at dét, at mobilen er buet gør en stor forskel, så den ikke føle helt så klodset, som den muligvis kunne have gjort. Dermed er det nemmere at nå fra den ene ende af skærmen til den anden, med én hånd. Ligesom det ikke føles lige så meget som en stor plade, når man taler i den, fordi den kurver sig efter dit ansigt.

Aktivér-, samt volume-knapperne, sidder bag på mobilen, ligesom vi så på LG G2. Det kræver lidt tilvænning, men giver til gengæld mening, når man først er det. Til gengæld har Flex LGs nye “knock on”-funktion, hvor du med et par bank på telefonen med fingeren kan “vække” den. Efter noget tid, føles det så naturligt, at man forsøger at få liv i andre telefoner på samme måde.

Designet og materialet virker lækkert og en tand mere eksklusivt, end vi så det på LG G2.

Fornemmelse for farver

Skærmen er, udover at have haft vokseværk, samtidig gået fra LCD til OLED-typen. OLED udmærker sig ved, ikke at have baggrundsbelysning, som vi er vant til fra LCD-skærme. Det påvirker den måde, skærmen gengiver farver på, så hvor der med LCD-skærme altid vil slippe lidt lys igennem, når farven skal være sort, er sort på OLED fuldstændig sort.

En anden fordel ved OLED er også, at skærmen bruger mindre batteri. Om det resulterer i længere batterilevetid, kan vi konkludere i den endelige, fulde test.

Der er knald på farverne på skærmen, hvilket desværre også ind imellem gør, at farverne bliver lidt forvrængede. Ved en simpel farvetest bliver det tydeligt, at LG G Flex gengiver farverne en anelse blåligt. Til gengæld er kontrasten ret god og detaljerne i skyggerne og højlysene er tydelige. Generelt – flot skærm, ligesom vi også så det på LG G2.

Godt begyndt

Testen af LG G Flex er altså i fulde gang og vi fortsætter ivrigt med at se på alle funktioner og kommer snart med den endelige anmeldelse.

Overvejer du at investere i LG G Flex og har du spørgsmål eller ting, du gerne vil have, at vi kigger på, så smid en kommentar. Og glæd dig til den endelige, store test senere op ad ugen.