Danmarks bedste rejseabonnement – nu med frit forbrug af data

3 giver nu mulighed for fri forbrug af den inkluderede data i 3likehome-abonnementer i EU + et par øvrige lande.

Danmarks bedste rejseabonnement – nu med frit forbrug af data

Skrevet i samarbejde med 3: 3LikeHome er det helt afgørende fundament for, at 3 kan prale med at have Danmarks bedste rejseabonnementer. I dag understøtter 3 roaming i hele 72 lande og hidtil har man kunnet bruge op til 25 GB data om måneden, når man rejser uden for de danske grænser. Det gælder uanset, om du blot er rejst lige over grænsen til Tyskland eller om du har taget turen til Thailand.

Brug data uden begrænsning i udlandet

Det ændrer sig fra og med den 12. juli 2021 – i hvert fald for resten af året. 3 åbner nemlig op for databallet og tilbyder frit forbrug af al den data, der er inkluderet i ens abonnement, i alle EU-lande samt Norge, Island, Liechtenstein og Storbritannien.

Har du derfor et abonnement med 100 GB data, så kan du bruge 100 GB data i de lande. Du får dermed ganske enkelt den ultimative frihed og slipper for bekymringer, når du skal ud at rejse.

Læs mere om 3’s abonnementer med frit forbrug af data i udlandet

Flere rejsemuligheder til populære feriedestinationer

Og der hersker ingen tvivl om, at danskerne igen er klar til at rejse til udlandet. Det har de fleste formentlig været lige siden den første lockdown tilbage i marts 2020, men nu er muligheden der endelig igen.

I midten af juni målte 3 en stigning på 66 % i antallet af kunder, som brugte data i udlandet, sammenlignet med samme periode sidste år. Sverige og Tyskland er altid de mest populære destinationer og er det fortsat, men Spanien, Frankrig og Italien ligger også i top i år.

Udviklingen i rejserestriktioner går stærkt for tiden, så der kan være fordel i at have et abonnement med data i udlandet, så man har friheden til at improvisere. Det er ikke kun danskerne, der søger mod udlandet, det gør borgere i alle lande verden over. Derfor kan der være rift om de mest populære destinationer og man kan blive ”tvunget” til at rejse andre steder hen end til de sædvanlige turistlande eller -områder.

Mobilen er en ekstra vigtig rejsemakker for tiden, så man kan holde sig orienteret på farten og tage sine forholdsregler.

Rejser du til andre lande end dem, der er i EU samt Norge, Island, Liechtenstein og Storbritannien, så kan du stadig bruge 3LikeHome som hidtil. Det vil sige, at man kan ringe, sms’e og surfe løs på mobilen til samme pris som derhjemme i 72 lande verden over med et dataloft på 25 GB.

Læs mere om, hvordan 3likehome fungerer

Derfor er det skønt med masser af data i udlandet

  1. Altid adgang til vigtig information på nettet uanset tid og sted
  2. Videosamtaler med familie, venner og kolleger
  3. Navigation, så du altid kan finde rundt uanset hvor du er
  4. Dele dine rejseoplevelser med andre
  5. Streaming af musik & video

Se også: Nyheder om mobilabonnementer