Den nye Galaxy Z Fold3 5G

Samsung Galaxy Z Fold3 er en måde flot og robust telefon, der samtidig er udrustet med stor skærm og moderne teknologi og funktioner.

Den nye Galaxy Z Fold3 5G

Samsung Galaxy Z Fold3 – en lækker telefon med elegant udseende. Den er robust og kommer i stilrene farver. Den er lavet af det stærkeste aluminium, og er vandafvisende. Samsung Galaxy Z Fold3 har lagt an med en fornuftig telefon til den garvede bruger. Skærmstørrelsen er lækker, når man skal lave flere ting på en gang. Du får nemlig en 7,6-tommers skærm med 120 hertz, så billedet er jævnt og flydende. Den har en utrolig høj opløsning, og det gør den perfekt til streaming. Så hvis du er meget på farten og har brug for en telefon, hvor du kan se din yndlingsserie eller film, så bør du anskaffe denne lækre nye telefon fra Samsung.

Den har et 4400 mAh batteri, og det er et af de bedste, der kan fås. Så du kan være sikker på, at den har en god levetid. Lagt sammen med de 12 GB ram og 256/512 GB hukommelse, er det altså en telefon, der batter. Samsung Galaxy Z Fold3, er som en computer, du kan have med på farten.

Telefon og tablet samlet

Det smarte ved Galaxy Z Fold3 er, at du får både en telefon og en tablet, så du ikke behøver at have begge dele liggende. Den kan stå for det hele. Samsung har sørget for, at den kan klare det med den hurtige Snapdragon 888-processor. Den har selvfølgelig også optimerede apps og hurtig genopladning.

Galaxy Z Fold3 har et nemt og overskueligt display i gode farver. Men det smarteste ved telefonen er, at du kan dele skærmen op, så du kan lave flere ting på en gang. Der er selvfølgelig også et par gode kameraer i Galaxy Z Fold3 telefonen. Du får 12 MP + 12 MP ultrawide’, så du kan tage skarpe billeder i høj kvalitet.

Alt om Data har anmeldt telefonen, og der får den topkarakter. De har valgt at give den seks ud af seks stjerner, og det siger noget om, hvad det er for en slags telefon, du får. Du får nemlig meget for pengene, og der er tænkt over, hvordan den skal bruges. Den stærke processorkraft og den gode opdateringshastighed på det store, lækre display gør telefon ideel til streamingtjenester.

Se også: Test af Samsung Galaxy Z Fold3

Lækkert og funktionelt design

Du kan dog også vælge at bruge den til at tage noter i din skolegang eller på dit arbejde, og det gør Galaxy Z Fold3 utrolig alsidig, hvilket er en kæmpe fordel. Du kan få den i ”Phantom Black”, ”Phantom Green”, eller ”Phantom Silver”, som alle er flotte og til at have med at gøre.

Alt i alt må vi sige, at det er en telefon, der kan anbefales til den garvede bruger af en smartphone, som står og mangler en samlet løsning. Det er nytænkende af Samsung, at de har set de nye muligheder inden for telefonteknologi som en mulighed for at samle din telefon og tablet i ét produkt.

Se også: Læs flere advertorials

 

Efterfølgende om emnet

Der var endnu mere liv omkring temaet. Steen Jørgensen gik videre med historien. Allerede d. 23/9/2021 gik redaktionen videre med en nyhedsartikel med fokus på Microsoft Surface Pro 8 får 120 Hz 2K-skærm og 4G – Artiklen kan du læse her her. Se også de seneste nyheder om temaet her.