Er du også træt af prisstigninger?

Greentel er billig og grøn telefoni uden prisstigninger uanset forbrug - selskabet tilbyder også simkort til alarmer, hurtigt overblik over forbruget.

Er du også træt af prisstigninger?

Annoncørbetalt indhold: I tiden stiger priserne på alt lige fra smør til abonnementer. Men hos Greentel går vi imod strømmen og har i årevis været stolte over, at kunne tilbyde faste lave priser – uden prisstigninger.

Er det familiens yngste, der skal have sin første telefon her til skolestart, har vi specielle børneabonnementer, hvor der er spærret for alt ekstra forbrug.

Dit barn kan derfor ikke bruge andet end det indhold, som er i abonnementet. Hverken mere data, udlandsopkald eller køb i spil m.m. Det er et abonnement med tryghed for både forældre og barn.

Find billigt mobilabonnement hos Greentel.

Simkort til alarmer i huset

Har du alarm i huset eller i din virksomhed, har vi specielle alarm-abonnementer, der passer til netop din alarm. Alle vores simkort kører på 2G netværket og er kompatible med alle alarmsystemer. Du kan bruge et simkort i din alarm som back-up, hvis din Wi-fi ikke fungerer, eller til at kommunikere med din alarm via SMS eller opkald.

Der er ingen pinkode på vores alarm simkort, så det er nemt og hurtigt at komme i gang. Skal der være opvarmet i sommerhuset, når I ankommer, kan du få et SMS-simkort specielt til varmepumper. Så kan du tænde eller slukke for din varmepumpe hjemmefra. Om det er til din alarm, varmepumpe eller andet udstyr starter simkort fra 19,- om måneden. Uden prisstigninger.

Fri tale og masser af data

Skal du bare bruge et abonnement med fri tale og masser af data til din nye smartphone, dækker Greentel dig også ind der, f.eks. med vores pakke Fri tale/30GB til 89 kroner om måneden.

Desuden kan du gratis tilvælge eSIM til dit nye eller eksisterende abonnement. Dit eSIM bliver tilsendt på mail når oprettelsen er gennemført, så du lynhurtigt kan være i gang med dit nye Greentel mobilabonnement.

Hurtigt og enkelt overblik over dit forbrug

Du kan altid følge med i dit forbrug, tilføje services eller ændre i dit abonnement ved at logge på ”Mit Greentel” eller downloade vores app.

Skal du ud og rejse, kan du gøre det uden bekymringer med et dit Greentel abonnement. Der er nemlig inkluderet EU-data, tale og SMS/MMS i alle vores abonnementer, så du kan bruge din mobil i 37 EU-lande, på præcis samme måde, som når du er hjemme i Danmark.

Grøn telefoni

Udover en lav fast pris uden prisstigninger, får du hos Greentel også grøn telefoni. Når du er kunde hos Greentel, er du med til at opsamle havplast langs vestkysten og bevare regnskov i Sydamerika.

At værne om vores natur og miljø er en del af Greentels DNA. Vi mener at vi er nødt til at gøre en at sikre vores vilde natur – både på land og i havet. Det er sammen vi kan gøre en forskel, og det er du med til, når du vælger Greentel.