Få gang i din webshop med Magento

Magento er en e-handelsplatform, der egner sig godt til at starte ny online-webshop op med og man får rådgivning og hjælp til at komme i gang.

Få gang i din webshop med Magento

Dette indhold er sponsoreret. Internettet bliver mere og mere integreret i vores hverdag, og det ses også på handlen. Der er utallige webshops tilgængelige, hvor du kan købe alverdens ting, uden at du skal forlade dit eget hjem.

Derfor er e-handel også meget populært, og mange nyopstartede virksomheder vælger da også at starte med en hjemmeside – fordi man netop kan nå ud til mange flere mennesker. Står du også og overvejer at starte en webshop, har du et væld af muligheder for at udvikle platformen.

Her kigger vi nærmere på Magento som e-handelsplatform. Du kan læse mere om magento udvikling, for at se, om det er noget for dig.

Magento er i dag en meget populær løsning for mange webshops, og det er ikke uden grund. Den er nemlig med på de nyeste e-handelstrends, der giver de nyeste funktioner, som både gør handel på internettet nemmere og mere sikkert for kunderne.

Udviklerne af platformen har også sørget for, at platformen kan integreres med andre funktioner, så du får en webshop med de ydelser og funktioner, som du har forestillet dig. Du kan derfor være sikker på en god løsning, hvis du får din webshop bygget op på Magento.

Klar til at hjælpe

Vælger du at få lavet din webshop på Magento gennem eksempelvis MCB, kan du også være sikker på, at du får services ud over bare en udviklet hjemmeside. Selvom det selvfølgelig er deres mest centrale opgave, hjælper de dig også med for eksempel at bruge platformen korrekt, så du får maksimalt udbytte.

Du kan også få rådgivning omkring søgemaskineoptimeringer, så du bliver mere synlig på internettet og får gang i dit salg. Har du problemer med din Magento-platform står deres eksperter også klar til at løse dem, uanset om du har fået udviklet din hjemmeside hos dem eller ej.

Kan tilpasses for B2B og B2C

Et centralt element ved Magento er, at den kan tilpasses, så dine kunder kan få individuelle portaler på din hjemmeside. Forretninger, som handler med dig (B2B) har garanteret andre behov end forbrugere, der handler på din side (B2C).

Derfor kan det være smart at få opsat sin hjemmeside, så forretningerne har de funktioner, de har behov for, for at handle med dig: Det kan være, at du giver dem særlige rabatter på bestemte varer, eller nogle andre fordele, som du kun vil have, at de får – det kan nemt implementeres i en Magento-platform.

Se også: Læs flere oplysende advertorials