Få mest muligt ud af iPhone 14 med Telmore Play

iPhone 14 er en fremragende mobil til den moderne mobilbruger, der streamer løs af video, musik og lydbøger. Her er de bedste abonnementer til telefonen.

Få mest muligt ud af iPhone 14 med Telmore Play

Annoncørbetalt indhold: Den nye iPhone 14 er netop lanceret og den kommer i fire forskellige versioner, hvor det er de to med 6,7 tommer skærm, der umiddelbart virker som de bedste for den moderne mobilbruger. Særligt 14 Pro Max er rigtig interessant, hvis man bruger streamingtjenester, men den almindelige model, 14 Plus og og 14 Pro fungerer også super godt til streaming.

Den store og utrolig flotte skærm egner sig nemlig perfekt til streamingtjenester, både på farten og derhjemme.

iPhone 14 Pro Max er perfekt til streaming

Med 6,7 tommer skærm af typen Super Retina XDR OLED, 2K-opløsning, HDR10, Dolby vision og skærmopdateringsfrekvens på op til 120 Hz, så er der bare tale om en ultimative skærm til underholdning og streamingtjenester. Skærmen understøtter også lysstyrke op til 2.000 nits, hvilket er dobbelt så kraftig lysstyrke sammenlignet med sidste års iPhone 13 Pro.

Samtidig er den udstyret med 5G, der sikrer enorm hurtigt download af indhold eller at det man streamer, går i gang på et splitsekund – helt uden ventetid.

Vi kommer heller ikke uden om at nævne den gode batteritid på særlig iPhone 14 Pro Max. Man kan se over 21 timers video på telefonen på en fuld opladning – det betydeligt mere end andre premium-telefoner og naturligvis skønt at vide, når man streamer indhold på farten.

iphone 14 pro teaser

 

Der findes et hav af streamingtjenester på markedet, som også er tilgængelige hos teleselskaber, men der er ingen andre teleselskaber, der fokuserer så meget på at samle flest mulige tjenester til den bedst mulige pris som Telmore. Telmore Play tilbyder en lang række forskellige abonnementer med populære underholdningstjenester med ofte store besparelser.

Samtidig får man én samlet regning for hele pakken og skal ikke holde styre på regninger til hver enkelt tjeneste.

Læs mere om de nye iPhones hos Telmore her

Tv-serier og film med Telmore Play

Det er specielt tjenester til tv-serier og film, man får billig adgang til med Telmore Play-abonnementerne og her kommer den fremragende skærm på særligt iPhone 14 Pro Max til sin fulde ret.

Telmore Play tjenester til tv-serier og film er:

 • Netflix
 • Disney+
 • Viaplay
 • HBO Max
 • Paramount+
 • TV2 Play Basis

Med disse tjenester får man adgang til global og lokal underholdning af højeste kvalitet med alle de mest populære serier og film blandt andet: House of Dragon, Ringenes Herre: Magtringene, Stranger Things, Star Wars: Obi-wan Kenobi og Nybyggerne.

Flere af disse tjenester understøtter HDR10 og 4K-opløsning for flottest mulige billedkvalitet og det er noget, iPhone 14 også understøtter.

Høj kvalitet på lyden på iPhone 14

Billedkvaliteten kan være nok så god, men halter lydkvaliteten, gider man ikke se hverken tv-serier eller film – og der er rigtig høj lydkvalitet på iPhone 14.

iPhone 14 har rigtig gode stereohøjtalere med god power og klar lyd – endnu bedre er lyden med headset. iPhone 14 kommer med Bluetooth 5.3, A2DP og LE audio, der leverer den hidtil bedste trådløse lyd over Bluetooth.

5G til streaming på Telmores netværk

Videostreaming kan kræve høje dataforbindelser og med Telmores 5G-netværk er man sikret den bedst mulige mobile opkobling til nettet.

Telmore benytter TDC NETs netværk, der siden 2019 har tilbudt landsdækkende 5G og løbende opdateret netværket, så det er Danmarks bedste på 5G – og faktisk også 4G. Det betyder samtidig, at Telmore stiller de bedste forudsætninger til rådighed for at udnytte 5G-teknologien på de nye iPhone 14-modeller. Dermed kommer Telmore Play 100 procent til sin fulde ret.

Musik og lydbøger

Udover tv-serier og film giver Telmore Play også mulighed for at fordybe sig i musik og lydbøger med disse to tjenester:

 • Telmore Musik
 • Chapter

Telmore Musik er selskabets egen musiktjeneste med over 75 millioner sange og de funktioner, du forventer af en moderne musiktjeneste, for eksempel download af musik til offline-brug, muligheden for at oprette playlister og meget mere.

Chapter er en populær tjeneste til e-bøger og lydbøger og både Chapter og Telmore Musik får naturligvis også et løft takket været den gode lydkvalitet, som man får med iPhone 14.

telmore play iphone 14 chapter

Læs mere om de nye iPhones hos Telmore her

Telmore Play-abonnementer til iPhone 14

Telmore tilbyder hele syv Play-abonnementer og med et par af dem kan man spare flere tusind kroner om året. Herunder kan du se en komplet oversigt til Play-abonnementer, tjenester de inkluderer og den besparelse du kan opnå om måneden og året.

Fri tale og fri data (inkl. 5G og 54 GB EU-data) til 499 kroner om måneden

Inkluderer disse tjenester:

 • Disney+
 • Netflix
 • HBO Max
 • Paramount+
 • TV2 Play
 • Viaplay
 • Telmore Musik
 • Chapter

Et mobilabonnement med fri data koster i dag fra 179 kroner om måneden. De inkluderede tjenester koster samlet i alt 672 kroner om måneden.

Dermed opnår du en besparelse på 325 kroner om måneden eller 3.900 kroner om året.

Fri tale og fri data (inkl. 5G og 54 GB EU-data) til 449 kroner om måneden

Inkluderer disse tjenester:

 • Disney+
 • Netflix
 • HBO Max
 • Paramount+
 • TV2 Play
 • Viaplay

Et mobilabonnement med fri data koster i dag fra 179 kroner om måneden. De inkluderede tjenester koster samlet i alt 494 kroner om måneden.

Dermed opnår du en besparelse på 224 kroner om måneden eller 2.688 kroner om året.

Fri tale og 100 GB data (inkl. 5G og 38 GB EU-data) til 349 kroner om måneden

Inkluderer disse tjenester:

 • Disney+
 • Netflix
 • HBO Max

Et mobilabonnement med 100 GB data koster i dag fra 179 kroner om måneden. De inkluderede tjenester koster samlet i alt 237 kroner om måneden.

Dermed opnår du en besparelse på 67 kroner om måneden eller 804 kroner om året.

Fri tale og 80 data (inkl. 5G og 27 GB EU-data) til 249 kroner om måneden

Inkluderer disse tjenester:

 • TV2 Play
 • Viaplay

Et mobilabonnement med 80 GB data koster i dag fra 109 kroner om måneden. De inkluderede tjenester koster samlet i alt 198 kroner om måneden.

Dermed opnår du en besparelse på 58 kroner om måneden eller 696 kroner om året.

Fri tale og 70 GB data (inkl. 5G og 22 GB EU-data) til 199 kroner om måneden

Inkluderer disse tjenester:

 • Telmore Musik
 • Chapter

Et mobilabonnement med fri data koster i dag fra mindst 109 kroner om måneden. De inkluderede tjenester koster samlet i alt 178 kroner om måneden.

Dermed opnår du en besparelse på 88 kroner om måneden eller 1.056 kroner om året.

Fri tale og 60 GB data (inkl. 5G og 20 GB EU-data) til 179 kroner om måneden

Inkluderer disse tjenester:

 • HBO Max

Et mobilabonnement med 60 data koster i dag fra mindst 109 kroner om måneden. De inkluderede tjenester koster samlet i alt 79 kroner.

Dermed opnår du en besparelse på 9 kroner om måneden eller 108 kroner om året.

Fri tale og 60 GB data (inkl. 5G og 15 GB EU-data) til 169 kroner om måneden

Inkluderer disse tjenester:

 • Telmore Musik

Et mobilabonnement med fri data koster i dag fra mindst 109 kroner om måneden. Den inkluderede tjeneste koster samlet i alt 99 kroner.

Dermed opnår du en besparelse på 39 kroner om måneden eller 468 kroner om året.

Telmore Play-tjenester har samme vilkår for brugerne

Alle de tjenester, man får adgang til gennem Telmore Play, giver samme rettigheder som hvis du oprettede dem enkeltvis på egen hånd.

Du får altså adgang til dem på det antal enheder, som alle andre almindelige abonnenter gør, du kan downloade indhold hvis det er muligt hos den enkelte tjeneste og så videre. Også på iPhone 14…

Se også: Læs flere advertorials