Få sommerens bedste gear hos 3

SUP Boards, el-løbehjul, Segboard og højtalere - teleselskabet 3 har tilbud på fedt sommertilbehør. Se priser og rabatter.

Få sommerens bedste gear hos 3

(Betalt indhold skrevet sammen med 3). Hvis man gik og troede, at teleselskaberne kun havde mobiler og routere på hylden, kan man godt tro om igen. Teleselskabet 3 er nemlig godt i gang med at vise verden, at de kan tilbyde andet og mere end konkurrenterne, og derfor har de skruet gevaldigt op for udvalget af tilbehør de seneste år.

3 fremhæver ofte, at deres kunder er først med nye trends, og derfor er det heller ikke nogen overraskelse, at det lige netop er hos 3, man finder sommerens musthaves – lige nu med op til 30 % rabat. Og er man kunde hos 3, kan man dele betalingen op over op til 40 måneder uden renter. Der er altså ingen undskyldning for ikke at få max ud af sommeren.

Se aktuelle tilbud på sommertilbehør hos 3

En sommer på vandet

Sportsgrenen SUP eller Stand Up Paddle, hvor man padler stående på et surfboard, er de seneste år blevet et vaskeægte sommerhit, og i år er 3 redet med på bølgen. Og også her står danske GoRunner bag.

Hos 3 kan man lige nu få ekstra rabat på oppustelige SUP boards fra GoRunner i tre flotte designs, Flower, Turtle og Shark, i en samlet pakkeløsning med bl.a. pagaj og reparationssæt. Det eneste, du selv skal huske, er den lovpligtige svømmevest. Formen på board’et gør det ekstra stabilt uanset vind og vejr og betyder, at det er egnet til både begyndere og øvede. Med en maksbelastning på 150 kg er det muligt at benytte med fx et barn ombord, som nemt kan holde fast i et praktisk håndtag på fronten.

GoRunner SUP boards kan til og med 27. juni købes hos 3 til 3.480 kr. eller 87 kr. pr. måned i 40 måneder. Normalpris 4.000 kr.

En sommer fuld af fest

Uanset om man har planlagt at holde havefest, grillaften, træne udenfor med vennerne, tage en tur på stranden eller måske ligefrem holde sin egen festival, er der intet, der sætter scenen, som lækker musik på en førsteklasses højttaler. Lige nu har 3 to gode bud på sommerens bedste højttalere.

Historien om Soundboks er historien om en vaskeægte dansk iværksættersucces, som udsprang af et par unge gutters behov for en ultrakraftfuld højttaler, som kunne spille hele campingområdet på Roskilde Festival op til fest. Forrige år kom en ny generation af de populære højttalere på markedet, og den er endnu mere robust end forgængerne og kan spille både højt og længe. Derudover kører den på batteri og kan holde op til 40 timer, så der er stor sandsynlighed for, at gæsterne vil gå kolde før musikken.

Skal der mindre bas-arm og mere stil over sommerens events, er Beolit 20 fra Bang & Olufsen det helt rigtige valg. Det lækre design og indmaden fra B&O, der er kendt for fabelagtig lydteknologi, gør højttaleren til en moderne klassiker, som både pryder i hjemmet og kan tages med på farten. Og til og med 27. juni fås højttaleren til en særlig god pris hos 3.

Soundboks kan købes hos 3 til 6.720 kr. eller 168 kr. pr. måned i 40 måneder.

Beolit 20 kan til og med 27. juni købes hos 3 i sort og grå til 3.520 kr. eller 88 kr. pr. måned i 40 måneder. Normalpris 3.760 kr.

På tur i Danmark

For andet år i træk betyder coronakrisen, at flere af os holder sommer i Danmark, og at vi selv får færre turister hertil fra udlandet. Hvorfor ikke udnytte anledningen til uforstyrret at lege turist i egen by eller gå på opdagelse i andre smukke egne af landet?

GoRunner er endnu en iværksættersucces fra vores egne breddegrader, og indtil 27. juni er der penge at spare på deres produkter hos 3.

Med det kompakte el-løbehjul GoRunner Connect 8,5 kommer man let, hurtigt og miljøvenligt fra a til b. Løbehjulet har en 350W elmotor og kan køre op til 20 km/t på sine punkterfrie hjul. Det vejer bare 15 kg, lader op på tre timer og kan køre 20 km på en fuld opladning.

Skal det være lidt mere avanceret, er GoRunner Hummer Segboard 3 et godt bud for eventyrlystne typer med en veludviklet balanceevne. Segboardet har ligesom løbehjulet punkterfrie dæk og kan køre op til 15 km/t – det er ret hurtigt, når der ikke er noget at holde fast i! Til gengæld har det indbygget auto-balance-system og tryksensitive fodplader, som gør det nemmere at holde balancen. Uanset om man er nybegynder eller erfaren cirkusartist, er Hummer Segboard 3.0 altså et sikkert valg.

GoRunner Connect 8.5 kan til og med 27. juni købes hos 3 til 3.480 kr. eller 87 kr. pr. måned i 40 måneder. Normalpris 4.000 kr.

GoRunner Hummer Segboard 3.0 kan til og med 27. juni købes hos 3 til 3.480 kr. eller 87 kr. pr. måned i 40 måneder. Normalpris 5.000.