Familier og musikelskere kan spare mange penge hos 3

Familier og musikelskere, der går op i HiFi-lyd, kan spare mange penge på en af de bedste streamingtjenester hos 3.

Familier og musikelskere kan spare mange penge hos 3

(Annoncørbetalt indhold lavet i samarbejde med 3) For den kræsne musikelsker er der intet som ordentlig HiFi-lyd, der kan give fornemmelsen af at være til stede i studiet, mens yndlingsbandet jammer …

HiFi-lyd er normalt svært at opnå digitalt, fordi musikfilerne ofte er komprimerede, men det er ved at ændre sig. En af de musikstreamingtjenester, der allerede nu tilbyder HiFi-lyd er nemlig Deezer – og den musiktjeneste kan du få rigtig god rabat på hos teleselskabet 3.

Rabat på musikstreaming – Deezer Family eller Deezer HiFi til 129 kroner

De næste to måneder – fra 10. maj til og med den 4. juli 2021 – kan man som 3-kunde få abonnement på Deezer Family eller Deezer HiFi for 129 kroner om måneden, hvilket er 20 kr. lavere end normalprisen.

Og køber man Deezer Family eller Deezer HiFi senest 4. juli, fortsætter man på samme pris, også efter kampagnen slutter. Der er altså mange penge at spare i længden.

Del musik med op til seks personer

Er man mere end én enkelt person i husstanden, er der også en økonomisk gevinst ved at vælge en familieløsning som Deezer Family. Med 3’s rabat på Deezer Family kan hele seks personer få adgang til over 73 millioner sange for kun 129 kroner i alt om måneden.

Hver person får selvfølgelig sin egen profil med eget brugernavn og login, hvor man kan lave personlige spillelister og få skræddersyede forslag til ny musik.

Som en sjov og praktisk krølle på Deezer Family-halen, kan man bruge funktionen Familiemix. Med Familiemix får man et blandet udvalg af favoritnumre fra alle konti – det er perfekt, når alle er hjemme på samme tid, eller hvis man er afsted på biltur. Så er det bare lige med at huske at få slettet sin ”guilty pleasure musik”, inden man benytter Familiemix. Ens børn vil nok ikke være imponeret over at opdage, at farmand har ”We built this city” på sin topliste …

HiFi-lyd til en rigtig god pris

HiFi-lyd er normalt en relativt bekostelig affære, undtagen hos Deezer. I dag er det kun Deezer, der tilbyder HiFi-lyd til normalprisen på 149 kroner om måneden – og er man 3-kunde og gør brug af tilbuddet på 129 kroner, kan man få HiFi-lyd til en endnu bedre pris.

Med HiFi-lyd får du ukomprimerede musikfiler, som er tabsfri musikstreaming i CD-kvalitet. HiFi-lyd kaldes også for lossless FLAC-lyd – og praktisk talt alle sange i Deezers katalog understøtter FLAC-formatet. Det betyder, at den streamede lyd er, som da den blev optaget i musikstudiet, og som musikerne havde ønsket, den skulle opleves.

Deezer HiFi inkluderer også tjenesten og funktionen ’360 by Deezer’, en app, der giver en forsmag på en helt ny lydteknologi kendt som ’360 Reality Audio’. Det er numre, der er blevet digitalt bearbejdet af kunstnerne, så de kan skabe det, man kalder for en ”altomsluttende lyd”. Det er en lydoplevelse, hvor det føles, som om musikerne står omkring en og spiller.

Kort om Deezer Family:

  • Stort musikkatalog på 73 millioner numre​
  • Op til 6 brugere og 13 enheder samtidig
  • Alle brugere har selvstændige profiler og eget password – hovedkontoen styres af en admin-person i familien​, typisk en forælder. Som admin kan man gemme specifikt indhold for fx børn​
  • Brug på tværs af alle typer af enheder​​: Mobil, tablet, computer, smartwatch, højtaler, TV, spilkonsoller og biler

Kort om Deezer HiFi:

  • Stort musikkatalog på 70 millioner numre​
  • HiFi-lyd med tabsfri lydkvalitet
  • Brug på tværs af alle typer af enheder​​: Mobil, tablet, computer, smartwatch, højtaler, TV, spilkonsoller og biler

Deezer passer perfekt til 3’s tilbud til familier

Deezer er en tjeneste, der bruger en del data, da man streamer musikken. 3 har netop lanceret et fri data-abonnement, der kan give mening at benytte, hvis man streamer meget musik.

Samtidig kan man knytte op til fem andre billige abonnementer til et hovedabonnement med fri data. På den måde får alle i familien altså mulighed for at få et billigt abonnement med meget data.

Sammen med rabat på Deezer Family eller Deezer HiFi kan der derfor være rigtig mange penge at spare om året hos 3.

Se også: Nyheder om musikstreaming

Fortællingen fortsætter

Sagen har udviklet sig. Siden vi kørte artiklen er der sket mere. Daniel Søgaard Hald gik videre med historien. 16/4/2021 havde redaktionen fokus på en artikel omkring emnet Afstemning: Hvilken musikstreamingtjeneste bruger du?Klik her og læs historien.. Vi følger op på emnet. Se seneste nyt her.