Har du en interesse i digital marketing?

Søger du en praktikplads inden for markedsføring, så overvej at blive marketing praktikant hos et marketingbureau.

Har du en interesse i digital marketing?

Sponseret indhold skrevet i samarbejde med wemarket.dk. Interesserer du dig for udviklingen inden for smartphones og for det faktum, meget af folks færdsel online sker over telefonen? Måske skulle du som kommunikatør så arbejde med at nå folk over den computer, de går rundt med i lommen alle dagens vågne timer?

Dette kan du selvfølgelig gøre, mens du samtidig arbejder med at markedsføre produkter/ydelser over bærbare/stationære computere.

Bliv marketingpraktikant hos et marketingbureau

Søger du en praktikplads inden for markedsføring? Så overvej at blive marketing praktikant hos et marketingbureau, der lader dig lege med det, du selv synes er spændende, og som du ønsker at gøre karriere i, når du er færdig med studiet.

Hvilke felter inden for marketing kan du specialisere dig i under et praktikforløb? Det kunne være alt lige fra SEO til SoMe, e-mailmarkedsføring og annoncer.

Arbejd fx med e-mailmarketing og leadgenerering

At nå folk over e-mails er en kunst, hvor der skal være styr på alt lige fra dine mails’ overskrifter og indhold, til hvor ofte du sender mails, og hvem du sender bestemte mails til – blandt meget andet.

Ved marketing med e-mails kan du arbejde med leadgenerering, hvor du overbeviser mulige kunder om at foretage et køb – eller hvor du får evt. tidligere kunder til at handle hos en virksomhed igen.

Styrk din faglige profil under praktikken

Selvfølgelig kan du som marketingpraktikant også arbejde med marketing på SoMe eller på online handelssider som Amazon. Her kan du både komme til at arbejde med SEO og annoncer, og hvor du lærer de vilkår, der gør sig gældende, når du ønsker at lancere en effektiv marketingkampagne på de forskellige sider.

Vil du styrke din faglige profil og få føling for, om du duer til at arbejde med marketing i praksis? Find en praktikplads hos et marketingbureau, hvor du kan dykke ned i én ting.