Hvordan finder man det rigtige mobilabonnement og mobil?

Hvis du ønsker det helt rigtige mobilabonnement og mobiltelefon, så skal du være opmærksom på flere ting. Se vores guide til de rigtige valg.

Hvordan finder man det rigtige mobilabonnement og mobil?

(Annoncørbetalt indhold lavet i samarbejde med CBB Mobil). Skal man have den perfekte mobiloplevelse, så skal man have det rigtige abonnement hos det rigtige teleselskab sammen med den rigtige mobil til den rigtige pris. Det er jo hele fire ting, der skal spille sammen og det er jo mange på samme tid. Da mange har nok om ørene for tiden med hjemmearbejde og hjemmeskole, så orker man ikke at skulle gøre sig alt for mange tanker om den slags. Men det gør vi gerne for dig.

Hvordan finder man det rigtige mobilabonnement?

For at finde det rigtige mobilabonnement, skal du logge ind på din brugerprofil hos dit nuværende teleselskab. Her skal du finde gennemsnittet af dit mobilforbrug for de sidste seks måneder – både tale og data. Læg så 20 procent oven i. Så er der både plads til store udsving i forbruget og der er også tænkt lidt frem i tiden, så du ikke behøver lave samme manøvre igen om seks måneder. Når du har gjort det, ved du hvor mange timers tale og GB data der skal være i dit mobilabonnement.

Så skal du sikre dig, at det selskab, du vælger abonnement hos, dækker godt i dit nærområde. Det kan du gøre med et nyt kort, der viser teleselskaberne mobildækning i Danmark. Dit mobilabonnement kan være nok så godt og billigt, men uden god dækning er der ikke meget sjovt ved det.

Så har vi altså mobilabonnement og teleselskab på plads. Hvordan finder man den rigtige mobil?

Hvordan finder man den rigtige mobiltelefon?

Igen skal du gøre dig selv den tjeneste at overveje dit forbrug. Er du typen, der streamer meget video og gamer på din mobil, så skal du vælge en mobil med stor skærm. Mindst 6,4 tommer. Har du ikke den slags behov, kan du vælge en mindre mobil. Mange går efter batterilevetid, holdbarhed og kamera som de vigtigste features på en mobil. Måske du vægter andre ting højere: For eksempel en meget simpel brugerflade eller god antennekvalitet?

Så er der lige det med prisen. Du behøver ikke nødvendigvis vælge den nyeste og dyreste mobil. Sidste års eller endda også forrige års topmobil er stadig fremragende og samtidig faldet meget i pris. Du kan også vælge at købe en Nyheder om mobilabonnementer

 

 

Historien følges op

Efterfølgende nyt og de absolut seneste nyheder om temaet. Daniel Søgaard Hald holdt fast i sin interesse i tematikken. 10/11/2020 var der nyt om emnet i nyheden Gode rabatter på mobilabonnementer netop nu – Læs videre her. Få også seneste nyt om temaet ved at trykke her..