Prøv op til 6 streamingtjenester til kun 100 kroner

Med CBB MIX kan du prøve et hav af streamingtjenester til en rigtig lav pris – både serier, lydbøger og podcast.

Prøv op til 6 streamingtjenester til kun 100 kroner

Annoncørbetalt indhold: CBB rækker ud til alle dem, der elsker streaming og underholdning med sit nye CBB MIX tilbud. CBB MIX er et relativt nyt tiltag fra CBB og et frisk pust på markedet for mobiltelefoni med mulighed for at tilkøbe udvalgte streamingtjenester med rabat til et lavprisabonnement.

Nu er CBB klar til at ryste posen med en ny kampagne, hvor man får mulighed for at mixe 2-6  streamingtjenester til kun 100 kroner den første måned.

Læs mere om CBB Mix

Musik, serier, film, lydbøger og podcast til lav pris

Man kan vælge mellem Viaplay Film & Serier, HBO MAX, TV 2 Play (film og serier), Mofibo (e-bøger og lydbøger), Podimo (podcasts og lydbøger) og TIDAL (musik).

Man kan vælge dem alle sammen i perioden, og man skal vælge minimum to tjenester. For at få glæde af tilbuddet skal man også have et mobilabonnement til mindst 99 kroner om måneden hos CBB. Har man ikke et mobilabonnement i forvejen, skal man oprettes som kunde, mens eksisterende kunder selvfølgelig også kan få glæde af tilbuddet.

Streamingtjenester koster typisk omkring 100 kroner stykket om måneden, så CBB giver en rigtig god mulighed, til både nye og eksisterende kunder, for at prøve nogle af de efterhånden mange og velkendte tjenester af til en rigtig lav pris.

Om tjenesterne

TIDAL er en rost musiktjeneste med millioner af sange i kataloget og en rigtig god brugerflade.

Podimo er en dansk platform der udvikler eksklusive podcasts og tilbyder en enkel, intuitiv og flot brugerflade til at finde lige netop dén podcast, du er ude efter – de har noget inden for alle genrer, og de har tilmed tusindvis af lydbøger.

Mofibo er efterhånden blevet synonym med lydbøger på farten, og de tilbyder mere end 600.000 e- og lydbøger både daske og udenlandske titler.

TV 2 Play og Viaplay har særligt fokus på dansk og nordisk produceret indhold, men tilbyder også udenlandske serier og film. HBO Max giver dig Blockbuster film fra Warner Brothers, Tv-serier af højeste kvalitet som House of the Dragon og Succession samt klassikere som Venner, Sex and the City med flere.