Samsung S22-serien kan nu købes hos 3

Samsung har netop præsenteret den spritnye Galaxy S22-serie bestående af tre premium-telefoner, som allerede nu kan forudbestilles på 3.dk, hos 3’s kundeservice og i alle 3’s butikker.

Samsung S22-serien kan nu købes hos 3

Betalt annonccørindhold. Med den nye S22-serie, som består af Samsung Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra, har Samsung løftet barren for mobiltelefoner. Med et helt nyt niveau for lys, tid, ydeevne og design, tager S22-serien et stort skridt ind i en lysere fremtid.

Indfang livets øjeblikke – uden begrænsninger

Med Galaxy S22-seriens nye lysfølsomme kamerasensor indfanger du livet dér, hvor det leves. Tag billeder og optag film med 8K Video og få enestående resultater hver gang – uanset lysforholdene. Ofte opstår de mest magiske øjeblikke, når mørket falder på: fyrværkeri, solnedgange og festens højdepunkt.

Tidligere har det været svært at forevige den slags øjeblikke med dybde og skarphed, men sådan er det ikke længere. Nu kan du optage film og tage billeder, præcis som du vil, når du vil.

Send de bedste Snapchats nogensinde

Sammen med Snapchat flytter Samsung grænserne for dine snaps. Nu kan du udnytte Galaxy S22-seriens smarte kamerafunktioner direkte i Snapchat-appen. Skab de bedste snaps nogensinde på en Samsung Galaxy med Space Zoom, Night Mode, VDIS og HDRvideo. Altid i den bedste kvalitet!

Slip for batteriangst

Galaxy S22-serien kommer med et stort og intelligent batteri. Hele 5.000 mAh i S22 Ultra. Ved at lære dig at kende og tilpasse sig efter dine mobilvaner, kan S22-serien spare på strømmen og holde længere på en opladning. På kun 30 minutter kan du nå at oplade batteriet til over 50%. Med det kraftige batteri er din mobil altid klar til nye oplevelser. Præcis som dig.

Gør mere. Hurtigere

For første gang nogensinde i en Samsung Galaxy er processoren baseret på 4 nm-teknologi.

Ved at kombinere den med andre typer avanceret teknologi indeni og en integreret S Pen i S22 Ultra, bliver oplevelsen sjovere og mere effektiv udenpå.

Et eksklusivt design og en kraftfuld skærm

S22-serien er lavet til at kunne klare mere. Serien er udstyret med Samsungs hidtil mest beskyttende glas og den nyeste teknologi fra Armor Aluminium.

Og da den også er vandafvisende og har et slankt, stilrent design, kan den i den grad tåle at blive brugt og set.

Mange gode grunde til at slå til nu

Når du køber din nye mobil fra S22-serien hos 3, får du en ultraskarp intropris fra kun 186 kr. md. på S22 Ultra. Samtidig får du et par gratis Galaxy Buds Pro med i købet, uanset hvilken model du vælger (værdi 1.699 kr.). Tilbuddet gælder kun til og med d. 24. februar 2022, så det er om at slå til nu.

Derudover får du minimum 1.000 kr. ekstra rabat med Byt til nyt, når du indleverer din gamle telefon og køber en af telefonerne fra S22-serien. Tilbuddet gælder til og med d. 31. marts 2022.

Se flere detaljer om telefonerne og priser her.

Find nærmeste 3Butik her.