Skab kontakt til dine kunder med en SMS service

Skab direkte kontakt til dine kunder ved brug af en SMS service. Det er en effektiv løsning, så du kan tilbyde den bedste kundeservice.

Skab kontakt til dine kunder med en SMS service

Dette indhold er sponsoreret. Du kan skabe direkte kontakt til dine kunder ved brug af en SMS service. Denne effektive løsning tilbyder dig blandt andet to-vejs kommunikation, så du kan tilbyde den bedste kundeservice.

I en verden hvor vi er online konstant, er den bedste kommunikation til dine kunder via en online SMS platform. Dette giver dig en direkte kontaktflade til dine kunder, hvor du er sikker på, at dine kunder vil modtage og se din besked. Dermed kan du skabe en direkte kontakt linje, som du kan anvende til at dele informationer, tilbud, oversigter og meget mere.

SMS er et fundament for kommunikation

Funktionen bag SMS er integreret i alle telefoner. Dermed udgør SMS’er et fundament for kommunikation, som ingen andre platforme kan give. Når du vil skabe god kontakt til dine kunder er SMS derfor den nemmeste og sikreste løsning. Alle kender til SMS funktionen og alle har adgang til denne funktion. Uanset om du vil anvende SMS til at holde kontakt til eksisterende kunder, eller om du vil udvide din kundebase, så er du garanteret denne kommunikation.

Denne SMS Gateway giver dig det rette værktøj til at administrere disse SMS’er. Med platformen kan du formulere, administrere og sende SMS’er på egen hånd, samt indstille detaljer såsom forsendelsesdato og tid. Med denne nemt tilgængelige platform er det nemmere for dig at administrere din tovejs kommunikation med dine kunder.

Selv med en stor kundekreds kan du administrere og sende SMS’er ud til alle. Med kapacitet til at sende op til 3.000 SMS’er per sekund kan du hurtigt og effektivt sende beskeder på ingen tid. Derudover kan du tilføje dit eget personlige præg i forhold til at opbygge din SMS kontakt som automation, eller via SMS kundeklubber. Du har endda mulighed for at opsætte email til SMS kontakt eller omvendt.

Sikkerhed giver dig og dine kunder maksimal beskyttelse

Når du anvender GatwayAPI som din SMS Gateway, er både du og dine kunders data fuldkommen beskyttede. Med kvalitets sikkerhedsforanstaltninger er din og dine kunder data sikret mod cyber sikkerhedsbrud. GDPR er også sikret, så du kan komme i gang med at anvende denne SMS service med det samme, uden juridiske problemer.

Denne sikkerhed gør også dine kunder gladere og mere modtagelige over for SMS services. Velvidende at deres data er i sikkerhed kan de modtage alle dine beskeder samt svare på dem uden problemer. Dette er en fundamental del af at skabe god kommunikation mellem dit firma og dine kunder, så du fortsat kan yde den bedste kundeservice med den rette fortrolighed.

Se også: Informative advertorials