Nu kommer digitale gavekort til MobilePay

Står du og mangler de sidste gaver, så kunne et digitalt gavekort være en mulighed. Sammen med GoGift lancerer MobilePay i dag gavekortet som aldrig bliver væk.

Nu kommer digitale gavekort til MobilePay

Vi har nok allesammen haft et gavekort liggende, som med tiden er blevet væk? I dag lancerer MobilePay et digitalt gavekort, som aldrig bliver væk. Lanceringen sker i samarbejde med Nordens førende gavevirksomhed GoGift, som sammen har lavet en smart digital gavemarkedsplads.

Det digitale gavekort bliver tilgængeligt for de over 4,2 millioner danskere, som lige nu er brugere af MobilePay. Det er GoGift, som distribuerer gavekortene med varer og oplevelser, som ganske let kan erhverves af brugerne.

“Vi lancerede med succes MobilePay Pengegaver for under et år siden. Nu går vi skridtet videre og tilbyder gavekort med tilknyttede varer, både større og mindre gaver som f.eks. en trøje fra Zalando, en tur i zoologisk have eller en kop kaffe hos Espresso House. Målet er at gøre det lettere og sjovere for danskerne at give gaver,” siger Claus Bunkenborg, direktør for MobilePay.

Læs også: Nu kan du give en MobilePay i gave

Det koster ikke noget at benytte MobilePay Gaver bortset fra gavekortets pris.

Det er ganske simpelt at købe et gavekort via MobilePay appen. Brugeren går blot ind i appen under ’Gaver’ og vælger det ønskede gavekort. Der er derpå tre måder at give gavekortet: Man sender det med det samme. Man sætter et senere leveringstidspunkt på. Eller man skriver en gavekode ind på et fysisk gavekort, så modtageren selv kan indløse det i appen. Lidt senere bliver det også muligt for brugeren at sende gavekortet til sig selv.

Læs også: MobilePay runder vild milepæl

Dette kan MobilePay-gavekort bruges til

Direkte i MobilePay-appen kan brugerne finde flere forskellige slags gavekort. Her er et overblik:

  1. Oplevelsesgaver fra f.eks. Tivoli, København Zoo, Den Blå Planet, Lego House og Nordisk Film Biografer
  2. Klassiske gavekort fra f.eks. Zalando, Playstation, OutNorth og IKEA
  3. Hverdagsgaverfra f.eks. 7-Eleven og Espresso House

Læs også: MobilePay lancerer Box – Ny digital fælleskasse