Apple overrasker måske med nye produkter i morgen

På trods af en lang række lanceringer fra Apple her i 2020, så er de angiveligt ikke helt færdige endnu. Der går nemlig rygter om, at de i morgen vil være klar med nye produkter.

Apple overrasker måske med nye produkter i morgen

Det er ikke småting vi har set Apple lancere her i 2020. Det startede tidligere i år med iPhone SE 2020, hvorefter vi så nye iPads, Apple Watch, iPhone 12-serien, nye MacBooks og mere til. Sjældent har vi set Apple præsentere så meget nyt på ét år. Det kunne dog tyde på, at Apple ikke er helt klar til at sige farvel til 2020 endnu.

Det har tidligere været rygtet, at Apple i december vil have en juleoverraskelse klar, og nu bekræftes dette endnu en gang. Det bliver dog ikke den typiske Apple-lancering med et event, men en mere stilfærdig fremvisning af produkterne på Apples hjemmeside. Det har vi tidligere set Apple gøre med for eksempel anden generation af AirPods. Og der er et par produkter, som var rygtet til at blive lanceret i år, som Apple endnu ikke har løftet sløret for.

Læs også: Det betyder en rød og grøn prik i toppen på iPhone

AirPods Studio og AirTags

Der har nemlig længe været talt om AirPods Studio, som er en over-ear hovedtelefon med aktiv støjreduktion og flere andre nye funktioner. Og vi har endda set de første billeder, som meget vel kunne være AirPods Studio, men Apple har endnu ikke lanceret dem.

Det samme gælder de små Tile-lignende trackingenheder kaldet AirTags. Allerede i april kom Apple til selv at afsløre eksistensen af Airtags, og siden da er de blevet forventet lanceret flere gange, men det er endnu ikke sket. Skal det ske her i 2020, så er det ved at være sidste chance. AirTags kan bruges i fx et bundt nøgler, pung, taske og lignende, så man altid kan finde disse ting, og omvendt også finde ens iPhone.

Både AirPods Studio og AirTags er oplagte gaveønsker til jul, men spørgsmål er om Apple overhovedet vil være klar med dem i år.

I følge rygterne kunne det altså meget vel ske. Her på redaktionen har vi dog vores tvivl. Hvad tror i?

Seneste nyt om temaet

Siden vi bragte denne artikel er der kommet mere til sagen. Daniel Søgaard Hald gik videre med historien. 4/12/2020 kørte vi historien Apple AirPods er den mest solgte wearable – Historien kan du læse her. Og sidste punktum er endnu ikke sat. Klik her for at se de sidste nyheder..