Selfiekameraet i iPhone 14 koster tre gange mere end i 13’eren

Der kan være langt bedre foto- og videokvalitet på vej til frontkameraet med iPhone 14. Apple skifter angiveligt producent og skruer op for budgettet.

Selfiekameraet i iPhone 14 koster tre gange mere end i 13’eren

En af de større opgraderinger i efterårets iPhone 14-modeller bliver angiveligt selfiekameraet – i hvert fald hvis vi skal tro det nyeste rygte fra Sydkorea. Apple er efter sigende ude efter at købe rigtigt gode selfiekameraer til den næste generation af iPhones, og de kameraer kan komme fra LG Innotek og Sharp.

Læs også: iPhone 14: Specikationer, funktioner, rygter og priser

Bedre selfies med kommende iPhone

Det er i så fald første gang selfiekameraet i Apples telefoner skal produceres af et sydkoreansk selskab. Samtidig skulle det betyde, at Apple er gået væk fra sin tidligere holdning om, at selfiekameraet er et af de mindre vigtige komponenter i telefonen. Er disse rygter sande, er der bedre selfies og videoopkaldskvalitet på vej med iPhone 14.

LG Innoteks kameraer skulle ifølge tidligere rygter først have været med i iPhone 15, men Apple har altså bestemt sig for, at det skal ske tidligere. Det skal skyldes problemer med kvaliteten af kameraer produceret i Kina, som dukkede op under test af kameraerne. Og derfor skiftes der nu til en anden leverandør.

Ny kameraproducent på banen i iPhone 14

Den unavngivne kinesiske producent blev fyret, og LG Innotek kom på banen som erstatning. Det er i hvert det hændelsesforløb, der beskrives i dette seneste rygte, men i og med at der er tale om et rygte kan det være en god idé at tage det hele med et vist forbehold.

Det er imidlertid på tide med en opgradering af iPhonens selfiekamera. Hvis dette rygte stemmer, får selfiekameraet i iPhone 14 autofokus samt forbedringer af andre funktioner.

Alt dette nye resulterer i et selfiekamera, der er næsten tre gange så dyrt, som selfiekameraet tidligere har været i Apples telefoner. Og mon ikke også det betyder, at vi kan forvente bedre foto- og videokvalitet fra frontkameraet.

Se også: Apple begynder test af iPhones med USB-C