OnePlus Nord 2T – den ægte flagskibsdræber?

OnePlus Nord 2T byder på hardware i høj kvalitet, kombineret med en lav pris. Er den det bedste bud på en "flagship killer" nogensinde?

Den første telefon fra OnePlus – One der blev lanceret i 2014 – udnævnte producenten selv til en såkaldt “flagskibsdræber”. Otte år er gået og nu står med Nord 2T fra samme producent, der kunne være den mest overbevisende flagskibsdræber til dato. I videoen herover tager vi et nærmere kig på OnePlus Nord 2T.

Alt hvad man kan ønske sig i en smartphone

Ifølge OnePlus har Nord 2T “alt hvad man kan ønske sig i en smartphone” – og for langt de fleste forbrugere er dette ganske sandt. Nord 2T byder på imponerende hardware, byggekvalitet, design og software til prisen.

Se også: Test af OnePlus Nord 2T

Først skal vi måske lige have på plads hvad en flagskip killer egentlig er. Det er en smartphone, der specifikationsmæssigt er tæt nok på flagskibstelefoner til, at brugeren ikke vil kunne mærke nogen reel forskel, samtidig med at den er langt billigere. Her handler det for producenten om at lave de helt rigtige kompromisser, for at kunne opnå den lavere pris, men stadig levere en høj kvalitet. Med OnePlus Nord 2T er dette lykkedes ekstremt godt.

Her får man et lynhurtigt MediaTek Dimensity 1300-chipset, 90 Hz AMOLED-skærm i fuld HD, mindst 128 GB lagerplads og op til 12 GB RAM. Hovedkamera består af en højkvalitets lysstærk 50 megapixel sensor med OIS.

Man finder flere funktioner, som ofte er forbeholdt flagskibene. Såsom 80 Watt-lynopladning, fingeraftrykslæser i skærmen, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, videooptagelse i 4K, stærkt Gorilla Glass-beskyttelse og meget mere. Alt dette til en vejledende pris på 3.299 kroner.

Se med i videoen herover, når vi går igennem telefonen og tager en snak om, hvorfor OnePlus Nord 2T er så godt et køb som den er.

De bedste priser på OnePlus Nord 2T 5G 128 GB

Opdateret 08/8 2022

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Compumail
Mindstepris
3.093,-
3.093,-
Alternate
Mindstepris
3.128,-
3.128,-
Dustinhome.dk
Mindstepris
3.278,-
3.278,-

OnePlus Nord 2T 5G 128 GB udbydes af 10 udbydere. Du kan spare op til 345,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på OnePlus Nord 2T 5G 128 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 10 webshops »