Ny BMW i4 (2024) lanceret: Se alle opgraderingerne

Den nye BMW i4 byder på designændringer, ny software og ikke mindst lidt længere rækkevidde. Se specifikationer, varianter og forventet pris.

Ny BMW i4 (2024) lanceret: Se alle opgraderingerne

BMW er nu klar med en ny 2024-udgave af deres bedst sælgende elbilmodel. Den nye BMW i4 byder på flere forskellige opgraderinger – men måske ikke helt så store forbedringer, som man kunne have håbet på.

Se også: Se bedømmelser, priser og bestil prøvetur i nyeste elbiler

Specifikationer på ny BMW i4

Hvad byder den i4 ind med? Lad os først slå fast, at den nuværende BMW i4 i forvejen er blandt de bedste elektriske sedaner i dens prisklasse, og nu er lanceret i en forbedret version.

Højdepunkterne er designændringer udenpå og indeni, en anelse længere rækkevidde og et opdateret infotainmentsystem.

Udvendigt er der flere designændringer, men det er først og fremmest de nye lygter, man lægger mærke til. Den er også to nye farver: Cape York og Fire Red. Indvendigt er der større ændringer. BMW har tilføjet en mindre gearvælger som matche andre af sine elbiler, heriblandt iX1 og iX2.

De har også omformet ventilationsåbningerne til klimaanlægget med et mere minimalistisk design, hvor man i stedet bruger mindre drejekontakter, og ny ambient belysning. Man finder nu færre fysiske knapper i i4 end tidligere.

Se også: Nyt om kommende elbiler i 2024, 2025 og 2026

Den kommer derudover med nyeste BMW 8.5 iDrive infotainmentsystem, der har fået flere gode tilføjelser, som for eksempel ruteplanlægning med ladestop.

i4 får også en unik opdatering med et nyt plug-and-charge-system, der kan gemme op til fem kontrakter, så du kan betale for opladning hos flere udbydere direkte fra bilen.

BMW har også forbedret effektiviteten i i4 en anelse, som nu har en rækkevidde op til 600 km (op fra 590 km i eDrive40).

BMW i4 kommer i varianterne eDrive35, eDrive40, xDrive40 og M50 xDrive.

Se også: Specifikationer, varianter og pris på BMW i4

Billeder af BMW i4 (2024)

Pris på ny BMW i4

BMW forventer at starte produktionen af den nye i4 til juli. Den opdaterede bil forventer vi har samme pris som den nuværende i4. BMW i4 koster lige nu fra 477.000 kroner.

Se også: Test og anmeldelser af nyeste elbiler

Vi anbefaler:
Find den bedste forsikring til elbil
De billigste elbiler på vejene i Danmark