Sådan ser BMWs “Neue Klasse” iX3 ud

I 2025 er BMW klar med deres næste generation af elbiler, døbt Neue Klasse, der ser ud til at have store forbedringer. Blandt dem er en spritny iX3, som du kan se her.

Sådan ser BMWs “Neue Klasse” iX3 ud

BMW satser stort på deres “Neue Klasse” næstegenerations elbiler, der lanceres fra 2025. Blandt disse er en ny iX3, der netop nu er fanget på kamera.

Se også: Kommende elbiler i 2025

Ny BMW iX3 klar i 2025

Den nuværende iX3 er bestemt ikke en dårlig elbil, men den trænger mere end nogen anden nyere BMW til en teknisk opgradering. Den opgradering lander i 2025, hvor en helt ny iX3 vil være klar.

Ud over at være bygget på den kommende BMW Neue Klasse-platform kun til elbiler, vil den nye iX3 have et nyt design.

Den nye platform vil kunne bruges til mange forskellige størrelser og typer elbiler, fra lille til stor. Blandt de første modeller i den såkaldte Neue Klasse (Nye Klasse) er en i3 sedan og en iX3 SUV.

BMW har tidligere fortalt, at den kommende elbiler vil få store teknologiske forbedringer og et nyt design. Dét design kan vi nu få et indtryk af, da den kommende iX3 er blevet fanget på kamera.

Her er de første billeder af den nye BMW iX3:

BMW iX3 2025

BMW iX3 forventes lanceret i slutningen af 2025.

Se også: Sådan skal elbilforsikringen være

Hvad byder BMW Neue klasse på?

Der er store ændringer på vej med Neue Klasse-ebilerne fra BMW. Designet, som man kan se herover, er meget anderledes end den nuværende iX3, hvor kun fælgene ser velkendte ud.

Men hvad vil der ellers være nyt? Ret meget, lyder det til. Neue Klasse vil have længere rækkevidde, hurtigere opladning og helt op til 50 procent lavere produktionsomkostninger. Der kan altså (forhåbentlig) komme prisfald med BMWs kommende elbiler.

Der forventes op til 30 procent hurtigere opladning og batterier med 20 procent større energitæthed, når BMW iX3 er klar i 2025. Rækkevidden kan dermed komme over 600 kilometer.

Ikke nok med det, så skal BMW Neue Klasse også være mere miljøvenlige elbiler. Læs mere om BMWs Neue Klasse her.

Se også: Se alle elbiler fra BMW her