Så billig er privatleasing af elbilen BYD Dolphin

BYD har nu Danmarks billigste leasingpris på en elbil. Se her hvad privatleasing af en BYD Dolphin koster og specifikationer på bilen.

Så billig er privatleasing af elbilen BYD Dolphin

Vil du gerne lease en elbil med en lav månedlig ydelse? Så bør du tage et kig på den billigste elbil fra BYD, hvor der lige nu fristes med billig privatleasing. Se prisen på privatleasing af BYD Dolphin.

Se også: Priser, bedømmelse og sammenligning af elbiler

Privatleasing af BYD Dolphin fra 2.995 kroner

Elbilerne bliver billigere, hvilket heldigvis også gælder privatleasing. Der er nemlig mange fordele ved at lease elbil i stedet for at købe den. Læs mere om fordele ved at lease elbil her.

En af de absolut billigste elbiler du kan privatlease lige nu, er BYD Dolphin. BYD Dolphin kan nemlig leases til kun 2.995 kroner per måned.

Til denne pris får man BYD Dolphin Design, der har en købspris på 249.995 kroner. Der er inkluderet 10.000 kilometer per år. Udbetalingen er på 9.995 kroner. Samlet betaling i leasingperioden på de 36 måneder er 117.815 kroner.

Til den pris får man den i farven Skiing White/Urban Grey. Skal man have en anden farve er det 100 kroner ekstra per måned. Har du brug for det, kan der tilføjes 5.000 kilometer ekstra per år til 155 kroner.

Et privatleasing-alternativ til BYD Dolphin: MG4 Electric 

Et godt alternativ til BYD Dolphin er MG4 Electric. Her koster privatleasing af basismodellen, Nordic Edition, nemlig også kun 2.995 kroner per måned med identisk udbetaling. Her får man lidt mere plads i kabine og bagagerum, men går lidt ned på rækkevidden.

Læs mere om MG4 Electric og se priser på privatleasing her.

Se også: De bedste små elektriske bybiler og familiebiler i Danmark

Om BYD Dolphin

BYD Dolphin er en af billigste elbiler i Danmark i 2023, men man bør bestemt ikke kimse af den. Der er her tale om en elektrisk bybil og lille familiebil, der på trods af dens kompakte størrelse er overraskende rummelig på bagsædet og komfortabel at køre i.

BYD Dolphin har en rækkevidde på 427 kilometer (WLTP) og lader fra 30-80 procent på 29 minutter. Bagagerummet er på 430 liter og kan udvides til 1.310 liter.

Den har 204 hestekræfter og klarer 0-100 km/t på 7 sekunder. Tophastigheden er 160 km/t.

Dertil kommer BYD Dolphin med et stort udvalg af standardudstyr, heriblandt LED-lygter, 17″ alufælge, varmepumpe, el-sidespejle, el-justerbare forsæder, varme i forsæder, klimaanlæg, infotainmentsystem med 12,8″ roterbar skærm, Apple CarPlay og Android Auto, adaptiv fartpilot, blind vinkel-assistent, 360 graders kamera, nøglefri betjening og mulighed for oplåsning med NFC (smartphone).

Se også: Seneste nyt om elbiler, der kommer i 2023, 2024 og 2025

Vi anbefaler:
Billigste hjemmeopladning og ladeboks til elbil
Find den bedste og billigste forsikring til elbil
Test og anmeldelser af elbiler