Video: Den bedste og billigste ladeboks til hjemmet

Vil du vide, hvordan du får den billigste og bedste opladning af elbilen i husstanden? Se med i videoen her og læs vores store guide til ladebokse.

Det er mere fristende end nogensinde at købe en elbil, nu hvor priserne rasler ned. Der kan dog være nogle ting, der gør skiftet fra den gamle benzin- eller dieselbil uoverskueligt og utrygt: Opladning af elbil. Vi har forsøgt at gøre det simpelt i denne videoguide.

Se også: Sammenlign alle typer af elbiler

Opladning af elbil med og uden serviceaftale

Det kan være kompliceret at sætte sig ind i, hvordan opladning af elbil fungerer, og ikke mindst hvad der er den bedste og billigste af slagsen.

Der er slet ingen tvivl om, at opladning elbil hjemme med ladeboks er den absolut billigste løsning. Ladestandere i byerne er dyre og lynopladning endnu dyrere. Dertil er opladning med ladeboks billigere end at køre i benzin- og dieselbil.

En gennemsnitlig benzinbil kører 20 kilometer literen, og 100 kilometer kørsel koster således med en pris på 15 kroner per liter benzin 75 kroner. En gennemsnitlig elbil kører 100 kilometer for omkring 39 kroner, og oplades bilen når strømmen er billigst kan prisen komme helt ned på 15 kroner.

I videoen herover bliver du guidet til følgende scenarier:

  • Ladeløsning uden serviceaftale
  • Ladeløsning med serviceaftale
  • Ladeløsning med abonnement til fast pris

Se også: Test af elbiler

Stor guide til opladning af elbil med ladeboks

Når du har set videoen herover, kan vi anbefale at dykke dybere ned i vores store guide til opladning med ladeboks i hjemmet.

Her bliver du guidet i hvad opladning med ladeboks er, de forskellige ladeløsninger, i refusion af elafgift samt de billigste ladeløsninger og ladebokse. Bliv også klogere på installation af ladeboks samt hvilke ladebokse der er billigst.

Se vores guide til opladning af elbil med ladeboks i hjemmet her.

Har du et spørgsmål til opladning med ladeboks? 

Sidder du med et spørgsmål til ladebokse, opladning hjemme, elrefusion eller noget andet? Så skriv endelig en kommentar til os under videoguiden på her og vi giver dig et svar.

Se også: Få den bedste og billigste elbilforsikring hos If