Fisker viser kommende opdateringer til fejlramt Ocean

Fisker fremviser nu en opdateringsplan for kommende softwareopdateringer til Ocean. Flere opdateringer med nye funktioner og rettelser på vej.

Fisker viser kommende opdateringer til fejlramt Ocean

Fisker har med nye softwareopdateringer allerede fået rettet nogle af fejlene, som de første ejere har lidt under. Der er dog stadig plads til forbedringer, som Fisker nu fremviser en opdateringsplan for, sammen med nye og lovede funktioner.

Se også: Sammenlign, se priser og bedømmelser på elbiler

Et hurtigere og mere stabilt infotainmentsystem

Lige siden de første Fisker Ocean blev leveret til meget tålmodige ejere, har de oplevet et utal af fejl. Fisker har fået rettet flere af dem, men der er lang vej endnu. Der er stadig utallige advarsler fra bilens assistentsystemer under kørsel, et sløvt infotainmentsystem, en bilnøgle der ikke vil låse bilen op og lovede funktioner, der endnu ikke er ankommet.

Det har Fisker nu fremlagt en plan for, hvor fremtidige opdateringer og indeholdet i dem vises frem. Der blev i januar rullet en opdateringer ud, og der kommer  softwareopdateringer i februar, marts, april og flere fremtidige.

Opdateringerne byder på mange forskellige ting, heriblandt ydelsesforbedringer til infotainmentsystemet samt forbedringer til navigation, profiler, lydsystem, bluetooth og køreassistenterne.

Opdateringen i februar vil også byde på effektivitetsforbedringer, som kan ende med at give Ocean en længere rækkevidde.

Se også: Elbiler Bedst i Test i Danmark

Nye kørelyde og funktioner til Fisker Ocean

Fisker har også hørt klagerne over den ekstremt høje kørelyd på Ocean, når den kører ved lav hastighed. Derfor vil opdateringen i marts byde på nye såkaldte lyde til bilens AVAS-system (Acoustic Vehicle Alerting System).

Der er flere andre funktioner på vej, blandt andet en memory-funktion til indstillinger af sæder og køreprofil, One Pedal Drive, Amazon Alexa digital assistent, pet mode samt flere køreassistenter.

Engang i fremtiden vil Fisker være klar med softwareversion 5.00 og nyere, som de endnu ikke beskriver indholdet af. Du kan se samtlige kommende forbedringer, rettelser og funktioner til Fisker Ocean herunder.

Alle opdateringer til Fisker Ocean rulles ud OTA (Over-The-Air).

Se også: Kommende elbiler i 2024, 2025 og 2026

Kommende softwareopdateringer til Fisker Ocean.

Se også: Vælg den rigtige forsikring til din elbil

Vi anbefaler:
De billigste elbiler på vejene
Elbiler, der er bedst til prisen