Her kan du lynlade elbilen for kun 1 kr pr. kWh

Circle K åbner i dag en spliterny tankstation, hvor der er fokus på lynopladning til elbiler. Det fejres med tilbud på lynopadning til kun 1 kr pr. kWh.

Her kan du lynlade elbilen for kun 1 kr pr. kWh

Der mulighed for at få meget billig strøm på elbilen, når Circle K i dag åbner en topmoderne tankstation. Her kan du i en periode lynlade til bare 1 kr pr. kWh. Læs mere om tilbuddet her.

Se også: Guide til billig opladning af elbil

Her kan du oplade elbilen til kun 1 krone per kWh

Hos Circle K er man overbeviste om, at elbilerne er kommet for at blive. De har derfor et stort fokus på at få flere lynladestandere og dedikerede lynladestation op at køre, hvor målet er i maj 2024 at have 450 ladepladser på 110 stationer i Danmark. Nyeste lynladestik aktiveres på en splinterny tankstation, hvor benzin- og dieselpumperne er flyttet til bagsiden, mens 12 lynladepladser er i fokus.

Stor besparelse på opladningen

Den nye tankstation åbnes i Odense SØ i dag, hvor det fejres med et skarpt tilbud på lynopladning. Normalt koster lynopladning hos Circle K 3,99 kroner, og prisen blandt udbyderne er typsi et sted mellem 3,50 og 4 kroner per kWh.

Men fra i dag koster lynopladningen på den nye tankstation altså kun 1 krone per kWh.

Det betyder, at fylder du et tomt batteri med den billige strøm på Circle K-tanken i Odense, er der i gennemsnit 230 kroner at spare (eksempel med 77 kWh).

Se også: Test af elbiler

Hvor og hvor længe gælder tilbudet på lynopladning?

Det er heldigvis ikke kun i dag, at du kan nyde godt at dette tilbud hos Circle K. Det er fra i dag, den 13. oktober, til og med den 24. oktober, at man kan lynlade til 1 krone per kWh.

Den lave pris får man på Circle K-stationen Drejebænken 15, 5250 Odense S.

Læs også: Tesla hæver priser på lynopladning for alle elbiler

Cirkle K fejrer åbning af tankstation med rabat på lynopladning.