Her er prisen på privatleasing af Kia EV9

Kia er nu klar med priser på leasing på deres nye store elektriske familiebil. Se her hvad privatleasing af Kia EV9 koster.

Her er prisen på privatleasing af Kia EV9

Er jagten gået ind på en stor elektrisk familiebil, hvor der er plads til mere end 5 personer? Så har i nok overvejet Kia EV9, der har plads til hele 7 personer og ISOFIX-beslag til 5 autostole.

Prisen på Kia EV9 har været ude i noget tid, men først nu er Kia klar med leasingpriser. Se her i ariklen hvad det koster af lease en EV9.

Se også: Test, bedømmelse og pris på Kia EV9

Privatleasing af Kia EV9 koster fra 7.995 kroner

Kia har endelig løftet sløret for leasingpriser på Kia EV9, der er en elbil til den store familie eller jer, der skal kunne fragte mange personer. Indtil videre er Kia EV9 klar i to varianter: Kia EV9 Launch Edition og GT-Line.

Prisen på privatleasing af Kia EV9 starter ved 7.995 kroner. Her får man Launch Edition modellen med baghjulstræk og 150 kW /204 hk. Den har et 99,8 kWh batteri og kører op til 563 kilometer.

Med i aftalen får man 10.000 kilometer per år. Udbetalingen er på 29.995 kroner.

Se også: Specifikationer og varianter af Kia EV9

Man kan også privatlease Kia EV9 GT-Line, der har firehjulstræk og 283 kW / 379 hk. Den store bil klarer 0-100 km/t på 5,3 sekunder. Denne variant har også et 99,8 kWh batteri, men kører 505 kilometer.

Også her får man 10.000 kilometer per år og skal betale 29.995 kroner i udbetaling.

Man kan tilvælge flere kilometer ved privatleasing af Kia EV9 – helt op til 30.000 kilometer per år.

Man kan vælge mellem 6 farver i Launch Edition og 7 farver i GT-Line.

Se også: Se priser, privatleasing og bedømmelse på Kia EV9

Kia EV9 kan blive billigere

Det er dog ikke umuligt, at Kia EV9 kan blive endnu billigere. Den findes nemlig også i basismodel med et mindre batteri på 76,1 kWh, som kører op til 370 kilometer på en opladning.

Kia har dog endnu ikke afsløret om denne variant kommer til Danmark.

Se også: Se priser og sammenlign alle elbiler i Danmark

Flere fordele ved leasing af elbil

Der er mange fordele ved at lease en elbil frem for at købe. Udviklingen sker hurtigt og elbilerne er stadig ny og under udvikling. Det er derfor med risiko for enorme økonomiske tab at købe en elbil, som hurtigt risikerer at blive forældet. Derudover giver privatleasing af elbiler giver utrolig stor fleksibilitet og tryghed, og man undgår ubehagelige overraskelser.

Læs mere om fordele privatleasing af elbiler her.

Se også: Hvilke elbiler er bedst i test?

Vi anbefaler:
Fremtidige elbiler, der kommer i 2024, 2025 og 2026

De billigste elbiler på vejene
Den bedste elbilforsikring fra If