Mercedes-Maybach EQS SUV er Danmarks suverænt dyreste elbil

Kan du ikke få nok luksus, er dette elbilen for dig. Med en pris der let kommer over 3 mio. kr. er Mercedes-Maybach EQS SUV Danmarks dyreste elbil.

Mercedes-Maybach EQS SUV er Danmarks suverænt dyreste elbil

Der er nu endelig kommet en dansk pris på Mercedes-Maybach EQS SUV, der hurtigt vil koste dig mere end 3 millioner kroner.

Se også: Priser, bedømmelser og sammenlign elbiler i Danmark

Mercedes-Maybach EQS SUV byder på ekstrem luksus

Mercedes-Maybach er nu klar med deres første elbil herhjemme. Mercedes-Maybach EQS SUV bygger videre på Mercedes-Benz EQS SUV, der i forvejen er en premium elbil med en vejledende pris fra 1.386.694 kroner. Maybach-udgaven koster mere end det dobbelte, når den er fuldt udstyret.

Maybach har selvfølgelig gjort alt hvad de kunne for, at man kan se dette er en Maybach: De lodrette forkromede lister i kølergitteret, tofarvede lakering,  unikke 21- og 22 fælge, elegante oplyste trinbrædder og selvfølgelig et oplyst Maybach logo, der projiceres med skjulte lamper både udenfor og indeni bilen.

Køleskab og sølvbelagte champagneglas

Indvendigt i Mercedes-Maybach EQS SUV er Mercedes’ imponerende MBUX Hyperscreen med fører- og infotainmentskærm standard. Der sidder også to underholdningsskærme til bagsædepassagerer. Både foran og bagi kan sæderne have ventilation, massagefunktion samt nakke- og skuldervarme.

Sidder du på bagsædet – hvilket de fleste ejere af Mercedes-Maybach EQS SUV sandsynligvis gør – har du adgang til et k.øleskab og sølvbelagte champagneglas.

Musik nydes på et Burmester lydanlæg med 15 højtalere og Dolby Atmos.

Se også: Test og anmeldelser af de nyeste elbiler i Danmark

Pris på Mercedes-Maybach EQS SUV

Hvad er så prisen på denne luksus-elbil? Jo, den vejledende pris på Mercedes-Maybach EQS SUV er 2.383.526 kroner.

Det er dog ikke en Maybach uden to-farvet lak, læderstue og køleskab (som selvfølgelig er et must have). Når du har konfigureret din fuldt udstyrede Maybach EQS SUV lander prisen på 3.393.416 kroner.

Se også: Pris, bedømmelse og specifikationer på Mercedes-Maybach EQS SUV

Specifikationer på Mercedes-Maybach EQS SUV

Hvor lang rækkevidde og hvor stor ydeeevne får man til den vanvittige pris? Mercedes-Maybach EQS SUV har et batteri på 108,4 kWh, der giver den store SUV en rækkevidde på 600 kilometer (WLTP).

Lynopladning sker ved en maksimal effekt på 200 kW, hvilket giver 10-80 procent tid på cirka en halv time.

Mercedes-Maybach EQS 680 SUV yder 658 hestekræfter og har et drejningsmoment på 950 Nm. 4MATIC firehjulstræk med to elektriske motorer giver den en accelerationstid fra 0-100 km/t på 4,4 sekunder.

Den har forskellige køreprogrammer, herunder offroad. Men det bliver nok ikke meget brugt i en bil som denne.

Se også: De bedste prisfornuftige elektriske familiebiler i Danmark

Vi anbefaler:
Stor guide til opladning af elbil hjemme
Seneste nyt om elbiler der kommer i 2023, 2024 og 2025
De billigste elbiler på vejene
Den bedste og billigste elbilforsikring