MG4 XPower: Lille, billig og hæsblæsende hurtig elbil

MG4 XPower har to elmotorer, 429 hestekræfter, hurtig acceleration og overkommelig pris - og den kommer til Danmark til september.

MG4 XPower: Lille, billig og hæsblæsende hurtig elbil

Den lille og prisbillige elbil MG4 Electric fra MG er lanceret i en ny variant: XPower. MG4 XPower, som navnet antyder, er en kradsbørstig lille sag og MGs stærkeste bil nogensinde – og den kommer til Danmark!

Se også: Se de bedste elbiler efter type

MG4 XPower har hele 429 hestekræfter

MG4 Electric er en lille elektrisk hatchback med plads til fem personer, der bedst er kendt for dens fornuftige pris. Lige nu starter prisen på MG4 nemlig fra kun 229.999 kroner, med et nyt sommertilbud på MG4 Electric.

Når man kigger på specifikationerne gør MG4 normalt ikke det store væsen af sig. I stedet er der mere fokus på “value for money” i MG4, hvor man får rigtig meget elbil for pengene.

Se alle kommende elbiler

Den vildeste MG nogensinde

Men nu holder MG4 sig ikke længere tilbage og vil gerne først ud af startblokken. Den er nemlig lanceret i en ny variant, der gerne vil vise sig selv frem. Den er nemlig den stærkeste MG nogensinde.

MG4 XPower har firehjulstræk, 429 hestekræfter og drejningsmoment på 600 Nm. Det betyder at MG4 XPower nærmest har en acceleration som en superbil. Den tager nemlig 0-100 km/t på kun 3,8 sekunder.

Med de mange hestekræfter skal XPower gerne kunne stoppe hurtigt. Derfor er den udstyret med et bremsesystem, der klarer 100-0 km/t på 33,9 meter.

Pris på MG4 XPower?

Der er endnu ikke en dansk pris på MG4 XPower. Der er dog priser på den i Storbritannien, hvor den normale MG4 Luxury koster fra 32.495 pund (283.000 kroner). Det er samme variant (Luxury) der koster 274.999 kroner herhjemme lige nu.

I Storbritannien har MG4 XPower fået en pris fra 36.495 pund, hvilket direkte omregnet er omtrent 318.000 kroner. Det tyder dermed på, at XPower ikke bliver meget dyrere end Luxury-varianten.

Dette er dog blot gætværk. Vi forventer snart en officiel dansk pris på MG4 XPower.

Se også: Har If den billigste elbilforsikring?

Kommer MG4 XPower til Danmark?

Vi har spurgt ind MG4 XPower hos MG, som kan afsløre at den kommer til Danmark. MG4 XPower forventes at lande herhjemme til september.

Se også: Se alle elbiler fra MG