MG4 Electric: Elektrisk hatchback til attraktiv pris

Den nye MG4 Electric er en elektrisk hatchback i C-segmentet, der lanceres i Danmark i efteråret. MG lover rækkevidde op til 450 km og attraktiv pris.

MG4 Electric: Elektrisk hatchback til attraktiv pris

Når efteråret kommer skal vi sige goddag til en spændende nyhed fra MG, der byder ind med en ny elbil. Om elbilen MG4 Electric lover bilmærket en mindre hatchback med et sportsligt design, en rækkevidde på op til 450 kilometer og ikke mindst en skarp pris.

Om MG4 Electric

Der findes indtil videre ikke et særligt stort udvalg af fuldelektrisk kompakte hatchbacks på det danske marked. Vi har elbiler som Volkswagen ID.3, Honda e, Nissan Leaf og Renault Zoe – sidstnævnt er dog svært at anbefale, efter den dumpede stort i crashtest med 0 ud af 0 stjerner. Det er derfor dejligt at se endnu en hatchback, der lander i Danmark senere i år.

Dette er den første elbil fra MG, der er baseret på en ny MSP-platform (Modular Scalable Platform). Om MG4 Electric skriver producenten, at der er tale om en elektrisk hatchback i C-segmentet, som vækker opsigt med LED-forlygter og skarpe linjer, en livlig bagende og et tofarvet tag, som fremmer en avanceret aerodynamik.

MG4 Electric byder på et enkelt, brugervenligt interiør, der minder om det i sedanen MG5 Electric – dog med opdateret førerdisplay.

Læs også: Test og anmeldelse af MG5 Electric

Cockpittet er designet til at maksimere pladsen med lette, elegante instrumentpaneler og betjeningselementer, hvor det understreger MG4 Electrics kerneprincipper om enkelthed, teknologi og kvalitet. Midterkonsollens flydende design skaber plads og integrerer nyttige funktioner som fx et opbevaringsrum til smartphones.

MG4 Electric kommer med en spændende farvepallette bestående af Pebble Black, Dover White, Medal Silver, Andes Grey, Diamond Red, Brighton Blue og Fizzy Orange.

Ydeevne, rækkevidde og opladning

Der mangler stadig at blive afsløret en masse detaljer om MG4 Electric, som vi sandsynligvis snart vil høre mere om. MG deler nemlig endnu ikke specifikationer som ydeevne, batteristørrelse eller hvor hurtig opladning den byder på. De er dog villige til at påstå en rækkevidde på op til 450 kilometer.

Den rækkevidde er dog meget tæt på MG5 Electric, der er mærkets elektriske stationcar. Nu er det her ren spekulation, men man kunne forestille sig, at den fik samme elektriske motor, der yder 156 hestekræfter. Vi håber dog på, at den vil få hurtigere opladning end MG5, som kun har 87 kW DC.

Pris på MG4 Electric?

I pressemeddelelsen skriver MG, at MG4 Electric vil blive lanceret med et attraktiv prismærke, men afslører desværre ikke hvad den pris bliver. Vi har spurgt ind til prisen, men den vil først være fastsat inden lanceringen. Lanceringen af MG4 Electric vil ske i efteråret.

Se også: Nyheder om elbiler