Nu kan du købe Skoda Elroq – se dansk pris

Skoda Elroq er en rummelig elbil til Hr. og Fru Danmark og deres børn til en skarp pris. Læs alt om den nye Elroq og se danske priser.

Nu kan du købe Skoda Elroq – se dansk pris

Skoda har afsløret elbilen Skoda Elroq – og den ser meget lovende ud. Bliv klogere på den nye Skoda Elroq her.

Se også: Test, bedømmelse og pris på Skoda Elroq

Billig elbil til Hr. og Fru Danmark og deres børn

Skoda Elroq får en utrolig lav pris, som gør den interessant for rigtig mange danskere. Allerede nu kan du bestille den i Danmark til levering i foråret 2025.

Elroq er en kompakt SUV til en skarp pris og med gode specifikationer – og ikke mindst en rummelighed, som konkurrenter har svært ved at hamle op med.

Elroq er mindre end storebror Enyaq, men en hel del større end en Volkswagen ID.3. Den har dog samme akselafstand som Enyaq på 2.765 mm – og det giver den en meget rummelig kabine, som specielt børnefamilier vil nyde godt af.

Flere specifikationer på Skoda Elroq

Škoda Elroq er 4.488 mm lang, 1.884 mm bred og 1.625 mm høj. Den byder på fem siddepladser, et bagagerum på 470 liter, trækevne på op til 1.000 kg og en overflod af udstyr i lanceringsudgaven.

Elroq 50 har et batteri på 52 kWh, som giver en rækkevidde på cirka 370 km (WLTP) på en fuld opladning. Med et større 77 kWh batteri er rækkevidden oppe på 560 km.

Lynopladning fra 10-80% med maksimal ladeeffekt på 145 kW DCS

Elmotoren på bagakslen yder 170 hk (125 kW). Topfarten er 160 km/t.

I første omgang kommer basismodellen Elroq 50 og Elroq 85. Elroq 85 har et 77 kWh batteri, som giver en rækkevidde på cirka 560 km. Denne variant har også masser af udstyr.

Senere kommer mere prisvenlig Elroq 60, 60 Sportline og 85 Sportline.

Se også: Specifikationer, priser og billeder af Skoda Elroq

Dansk pris på Skoda Elroq

Skoda har afsløret, at Skoda Elroq har en dansk pris på 249.995 kroner. Dermed er den væsentligt billigere end Enyaq, som koster fra 339.995 kr.

Den er også markant billigere end direkte konkurrenter som Kia EV3, Ford Explorer, Kia Niro EV og Hyundai Kona Electric.

Skoda Elroq kan allerede nu bestilles i Danmark med forventet levering til danske kunder i foråret 2025.

Se også: Sammenlign, se priser og bestil testkørsel i elbil

Billeder af Skoda Elroq

Skoda har offentliggjort en lang række billeder af den nye elektriske Elroq. Se både billeder af eksteriøret og interiøret.

Se også: Disse elbiler klarer sig bedst i test

Skoda Elroq: Eksteriør

Skoda Elroq: Interiør

Artiklen opdateres …