De bedste serier på HBO Nordic i 2021

Savner du en god serie eller film, så kan HBO Nordic varmt anbefales. Her er de bedste serier på HBO Nordic i 2021, valgt af seerne selv.

De bedste serier på HBO Nordic i 2021

Tilbage i 2012 kom HBO Nordic til Danmark, hvor de dengang ikke bød på det store bibliotek af film og serier. Men meget er sket og de fleste kender nok til platformens største serie, Game of Thrones (og gør du ikke det, så bør du nok se den). HBO Nordic er dog meget mere end GoT og drager, for her er masser af gode serier, som både vi og seerne hos HBO kan anbefales. Derfor er her de bedste serier på HBO Nordic, valgt af brugerne selv.

I løbet af 2021 skifter HBO Nordic navn til HBO Max Global, hvilket betyder langt mere indhold til streamingtjenesten. Og oveni i hatten kommer også 4K-streaming med, når navnet ændres. Men der er altså ingen grund til at vente, for der er allerede masser af godt indhold at gå i gang med. Her er klassikere som Band of Brothers, Sex and the City, The Sopranos, The Wire, The Handmaid’s Tale og mange flere.

Måske er du allerede abonnement på HBO Nordic eller måske mangler du noget nyt at se? HBO Nordic har ladet brugerne at streamingtjenesten stemme om, hvilke ti serier de mener er de bedste, og dem bringer vi her oversigten over herunder.

Læs også: Billig og hurtig bredbånd til streaming

De 10 bedste serier på HBO Nordic i 2021

  1. The Undoing
  2. Vikings
  3. His Dark Materials
  4. WestWorld
  5. The Flight Attendant
  6. Killing Eve
  7. The Outsider
  8. Fargo
  9. The Great
  10. Euphoria

Har du ikke allerede set disse, så er det bare at komme i gang.

Læs også: HBO Max kommer først til Norden sidst på året

HBO Nordic bliver til HBO Max

Selvom HBO skifter navn og tilføjer masser af nyt indhold, så skulle alle disse gode serier ikke forsvinde. Navneskifter vil ske i anden halvdel af 2021. Prisen på HBO Nordic er lige nu 99 kroner, og når de skifter navn forventes en prisstigning. Tegner du abonnement inden da, så fastholder du forhåbentlig den lavere pris i en periode. Når HBO Max lander, kan der forventes mere indhold, bedre streamingkvalitet og en mere brugervenlig platform.

Se også: Nyheder om streamingtjenester