Disney+ får uheldig start: Tjenesten er brudt ned

Disneys streamingtjeneste er gået i luften, men har ikke fået en heldig start. Disney+ er nemlig gået ned og brugere kan ikke logge ind.

Disney+ får uheldig start: Tjenesten er brudt ned

Lanceringen af streamingtjenesten Disney+ er ikke gået helt som forventet, og har skabt problemer for Disney. Disney har ellers beta-testet tjenesten i Holland, men nu hvor det er aktiveret for USA og Canada er det hele gået i stå.

The Verge skriver at brugerne, der fra morgenstunden var spændte på at aktivere deres gratis prøveperiode på Disney+, ikke kan logge på tjenesten og bare bliver mødt med beskeden “We are having a problem”.

Det er angiveligt ikke alle der er stødt på dette problem, men tråden på Reddit vokser hurtigt, hvor brugere rapporterer det hverken virker på Smart-TV, Apple TV, Playstation, Android og iOS. Alligevel ser det ud til, at noget indhold virker hos nogle mens andet ikke gør:

“Når jeg prøver at se The Mandalorian, får jeg en blank skærm, og jeg kan ikke vælge nogle episoder, der er bare et billede. Men ser Endgame nu.”

“Tjenesten helt nede på Samsung ser det ud til.”

“Jeg kan browse indholdet, men intet vil afspille. Jeg gætter på, at der er for mange mennesker, der logger ind på én gang.”

Disney+ overvåges 24/7

Disney har hold, der overvåger Disney+ -lanceringen døgnet rundt, så der bliver helt sikkert arbejdet på højtryk for, at løse disse problemer. Forhåbentlig får de løst problemerne hurtigst muligt, da flere uden tvivl vil forsøge at logge på om aftenen.

Når vi nu ikke får Disney+ før næste år, så kan vi vel i det mindste nyde dette øjeblik. Disse opstartproblemer er nok ikke at forvente, når streamingtjenesten lanceres i Danmark til næste år.

Disney+ tjenesten giver adgang til masser af Disneys originale indhold, blandt andet Star Wars episode I-VII i 4K Dolby Vision HDR og Atmos-lyd og senere film i serien også i 4K HDR.

Læs også: Alt indholdet i Disney+