Disney+ kommer til Google Assistant Smart Display

Disney+ understøttes nu på smart diplays som Nest Hub og Nest Hub Max med Google Assistant - men er endnu ikke helt så smart som Netflix.

Disney+ kommer til Google Assistant Smart Display

Fra og med denne uge kan Disney+ også streames til smarte skærme som Nest Hub og Nest Hub Max. Det fortæller Google. Det skal gælde alle smarte skærme med Google Assistant.

Det burde altså også inkludere smarte skærme fra JBL og Lenovo. Alt man behøver at gøre for at starte et program, er at bede om det i stil med ”Hey Google, vis The Mandalorian på Disney+.”

Disney+ virker nu med Google Assistant på Smart Display

Inden den nye understøttelse skulle man bruge Disney+-appen og caste programmet til en skærm ved hjælp af Chromecast. Nu kan man altså se den direkte via skærmen. Man styrer med stemmen, og ifølge Google kan den smarte skærms touch-skærm bruges til at pause og starte afspilningen, samt spole frem og tilbage.

For at få muligheden for at vise direkte på en smart skærm, kan man forbinde sin Disney+-konto til Google Home eller Assistant-appen.

Funktionen er tilgængelig i USA, Storbritannien, Tyskland, Spanien, Italien, Østrig, Irland, Frankrig, Schweiz, Holland, Canada, Australien og New Zealand allerede nu, og flere lande og regioner skal komme til i løbet af de kommende måneder. Formentlig kommer Danmark med på andenbølgen.

Se også: Er Disney+ pengene værd?

Netflix kan det samme + lidt mere

Dermed følger Disney i Netflix’ spor, for i juli blev det muligt at streame Netflix på smarte skærme. Med Netflix er det også muligt at bladre i indhold ved hjælp af touch-skærmen. Netflix understøtter også kontrol via bevægelser med Nest Hub Max’ kamera. På den måde kan man pause afspilningen ved at holde hånden op i luften.

Disney+ understøtter ikke bladring og søgning i indholdet via touch-skærmen, men man kan bruge bevægelser til at styre afspilningen, fortæller Google.

Se også: Nyheder om streaming