Disney+ runder 116 millioner abonnenter på to år

Disney+ skulle blot bruge to år på at nå over 100 millioner abonnenter - inden for få år kan de blive større end Netflix.

Disney+ runder 116 millioner abonnenter på to år

Man nærmest falder over streamingtjenester, når man går på nettet og langt fra alle er lige vellykkede og kæmper med at få abonnenter. Men ikke Disney+, der har rundet 116 millioner betalende abonnementer på blot to år.

Disney+ har rundet 116 millioner abonnenter – Netflix 200 millioner

Disney+ er stadig bagud i forhold til konkurrenten Netflix, der ligger på over 200 millioner abonnenter, men det er værd at nævne, at det var bare sidste år i november, at Disney+ var på 73 millioner. De har altså tilføjet yderligere 40 millioner kunder på mindre end et år. Det er noget af en præstation.

Nogle analytikere mener endda, at det er muligt, at Disney inden for de næste 5 år eller deromkring kan overhale Netflix. Det er en klar mulighed, for i modsætning til de andre streamingtjenester er Disneys brand og omdømme meget stærkt og de er også hjemsted for populære franchises som Star Wars og Marvel.

Når det er sagt, så arbejder selskaber som Netflix hårdt på at forsøge at skaffe serier samt producere deres egne, og selskabet har flere serier under deres bælte, som også er ret populære.

Se også: Mobilabonnement med Netflix

Netflix brugte 17 år på at nå over 100 millioner grænsen

En direkte sammenligning på, hvor hurtigt de to tjenester rundede for eksempel 100 millioner abonnenter, er ikke helt rimelig, da tiden var en anden, da Netflix startede op. Men vi går det alligevel. Netflix skulle bruge 17 år på at runde 100 millioner abonnenter. De skulle dog kun bruge tre år mere for at runde 200 millioner abonnenter.

Tallet viser dog, at Disney+ har haft fuld fart på fra start og intet tyder på, at de ikke kan holde speederen i bund.

Se også: Nyheder om streamingtjenester