DRTV-streamingtjenesten flytter ind hos Yousee

DRTV er nu flyttet ind hos YouSee, hvor alle tv-kunder med adgang til YouSee’s tv-arkiv får adgang til streamingtjenesten via tv-boks, app og web.

DRTV-streamingtjenesten flytter ind hos Yousee

Streamingtjenester er populære hos danskerne, og DRTV er, ifølge en undersøgelse fra YouGov, den foretrukne streamingtjeneste. Nu har YouSee integreret DRTV i tv-universet, så kunder med en tv-boks eller en tv-pakke ud over grundpakken har adgang til DR’s indhold via alle platforme, når og hvor det passer dem bedst.

Læs også: Disse 10 streamingtjenester med video og film kan prøves gratis

”Vores rolle er at samle det indhold, som vores kunder efterspørger, og gøre det så let tilgængeligt som mulig. Jeg er glad for, at vi nu også kan tilbyde vores kunder DRTV som en del af deres tv- og streamingpakke. YouSee er i høj grad et familiebrand, og DR leverer kvalitetsprogrammer til både børn, unge og voksne. Derfor er DR’s indhold allerede i dag det mest sete indhold på vores platforme, og jeg forventer, at endnu flere nu vil streame serier, nyheder og dokumentarer fra DR via vores tv-univers,”

siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee.

Læs også: DR lancerer ny udgave af DRTV

Et nyt DRTV – genopbygget fra bunden

DR relancerede sidste år DRTV, der er blevet genopbygget fra bunden, for at imødegå danskernes øgede streamingbehov. Her er man glad for, at tjenesten nu bliver endnu lettere tilgængelig for et stort antal danskere.

”Vi har fokus på, at DR’s indhold skal skabe værdi for brugerne, og vi ved, at mange danskere netop tillægger DRTV stor værdi. Samarbejdet med YouSee betyder, at vi kan tage endnu et skridt i at gøre DRTV til fremtidens hovedindgang for stærkt public service-indhold, og det er vi glade for,”

siger underdirektør Lars Fredenslund Høgsberg, DR Medier.

Læs også: Tid til streaming? Her er de bedste serier og film

YouSee har allerede integreret en række streamingtjenester på tv-boksen, hvor både Netflix og YouTube ligesom DRTV har deres egen kanalplads. Derudover har YouSee’s Bland Selv-kunder adgang til en lang række streamingtjenester, bl.a. HBO Nordic, Viaplay og C More, og inden længe også TV 2 Play.

DRTV bliver tilgængelig på tv, boks og app for alle tv-kunder, der har adgang til YouSee’s tv-arkiv via boks eller app. Man finder DRTV under menupunktet ’Kanaler’ på tv.yousee.dk og i YouSee TV & Film-appen. Derudover kan man på YouSee’s tv-bokse placere DRTV på den kanalplads, man ønsker, ellers ligger den på en af de sidste pladser i kanalrækkefølgen.

Læs også: Sådan kan du få billigere streamingtjenester